Göteborgs Pepparkaks­­­­­bageri

5,0
1 betyg
Bageri
Hemsida
Instagram
Göteborgs Pepparkaks­­­­­bageri
5,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

Sedan 1924 bakar Göteborgs Pepparkaksbageri sina omtyckta citruspepparkakor efter hemligt recept. Vintern 2020 genomgick verksamheten en renovering och numera kan man även köpa bröd, bakverk, kaffe och annat smått och gott i butiken.

Pepparkakorna hos Göteborgs Pepparkaksbageri är desamma som vid grundandet 1924. Det hemliga receptet är i goda händer och kakorna bakas på samma gamla hantverksmässiga sätt på S:t Sigfridsgatan. I butiken kan man givetvis köpa med sig pepparkakor, men även annat smått och gott, såväl bröd och bakverk som exempelvis kaffe och hantverkskarameller. Redan vecka 30 varje sommar öppnar bageriet upp för bokningarna av pepparkakor inför julen. Lättast bokar man via hemsidan.

Under de första decennierna var kakorna bara en del av ett större sortiment, men det ändrades i takt med att de blev mer och mer populära. Bageriet fått flera fina utmärkelser för sina pepparkakor, bland annat ett diplom från Gastronomiska Akademien för “mångårig tillverkning av oöverträffade pepparkakor” och ett annat från tidskriften Gourmet som har utsett bageriet till Sveriges bästa pepparkaksbageri.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Göteborgs Pepparkaks­­­­­bageri Användarbilder

Recensioner av Göteborgs Pepparkaks­­­­­bageri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 jan. 2022

De i särklass godaste pepparkakorna jag någonsin har ätit!