Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Aviani

5,0
41 betyg
Redigera Aviani
Aviani

Beläget på Kungsgatans högsta punkt hittar du lyxiga underkläder för alla tillfällen. Fokus ligger på personligt bemötande, och här får du hjälp med utprovning av rätt modell. Butiken, uppdelad på två våningsplan, erbjuder såväl sensuell lingerie som underkläder till vardags, badkläder och nattlinnen. Bland varumärkena hittas bland annat Aubade, Empreinte, Lise Charmel, Marie Jo och Primadonna.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 sep 2021

Fantastisk service och magiskt vackra underkläder😍

17 sep 2021

Bästa butiken för snygga och sköna underkläder! Sandra är ett proffs på att ta fram rätt BH för varje kvinna:)

17 sep 2021

Jag som klänningsskräddare rekommenderar alltid mina kunder att börja i rätt ende när jag skall sy en klänning. Allt som gör att ett plagg sitter perfekt har med vilken BH kunden väljer. Hos Aviani får man den expertis som behövs. Ett magiskt bra st... Visa hela »

17 sep 2021

Världens Finaste Sandra, 💖det är ren magi att se hur hon tar hand om sina kunder. Jag har rest runt världen och sett många fina butiker, men att få den omvårdnad och kunskap som man får på Aviani har jag aldrig tidigare sett.
Ren Lyx för kropp oc... Visa hela »

17 sep 2021

En mycket trevlig butik med bra service. Det underlättar för en man😎

17 sep 2021

Jag älskar denna butik! Alla mina underkläder och baddräkten idag kommer därifrån. Top-notch service, känslan av exklusivitet i vårdagen, unika märken, många från senaste kollektionen i Paris. I love it! ❤️

17 sep 2021

Aviani är unikt på det sättet att det finns något för ALLA kvinnor, i alla stilar och alla storlekar. Butiken är tjusig och inbjudande. Känslan jag får som kund hos Aviani är att alla kroppar är vackra och kan bära vackra underkläder. Ja... Visa hela »

17 sep 2021

För mig finns bara denna butik i Göteborg att gå till när jag ska köpa underkläder. Proffesionellt personligt bemötande och god kunskap i hur man både får rätt storlek och vad som passar just mig är avgörande.
Kan verkligen rekommen... Visa hela »

19 sep 2021

Mycket kunnig och trevlig personal! Sandra får mig att känna mig omhändertagen och jag får den hjälp jag behöver. Hon är proffsig och vägleder mig som kund till rätt modell, storlek och varumärke av underkläder. De har stort utbud av underkl... Visa hela »

17 sep 2021

Mycket fint, bra service och trevlig miljö!

17 sep 2021

Mycket bra service, trevlig miljö och även älskar Aviani webbshopen 👍🏻

17 sep 2021

Fantastiskt urval och den bästa servicen.
En butik med personal som vet hur underkläder skall sitta rätt, kännas perfekt och bäras med skön känsla!

Inspirerande och personlig!

17 sep 2021

Personlig och kunnig personal som hjälpt mig med stor byst och smal rygg. Handlar bara här nu. Lyxiga underkläder och badkläder som får mig att känna mig supersnygg.

17 sep 2021

Hos Aviani finns allt jag behöver. Service, expertis, avslappnad och vacker miljö och snygga underkläder i min rätta storlek. A&O när man har större byst.

17 sep 2021

Bästa underkläderna,bästa servicen, bästa kunnskapen! Så nöjd!

17 sep 2021

Fantastiskt mottagande och ett härligt sätt att se på underkläder och dess betydelse i vår vardag. Behöver du hjälp är detta rätta stället att gå till.

17 sep 2021

Aviani är i mitt tycke det självklara valet när jag skall köpa underkläder. Jag vet att jag kommer nöjd därifrån på förhand. Man får förstklassig service. Du blir uppmätt och får reda på din storlek. Sedan får man... Visa hela »

17 sep 2021

100% service och utbud!

18 sep 2021

Fantastiskt utbud och service

17 sep 2021

Här blir man omhändertagen av hjälpsam och kunnig personal. En som jag som är ute efter att köpa något vackert till frugan får stöttning av vad som gäller i dagens mode. Utbudet stort och mysig atmosfär i en trevlig butik mitt på Kungsgatan.

Sida 1 av 3

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.