Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Butik AnnLin

0,0
0 betyg
Redigera Butik AnnLin
Butik AnnLin

Linne. Ull. Siden. Hampa. Bambu. AnnLin är naturmaterialens mecka med kläder, skor och smycken som är snälla mot huden.

Lin är en växtfiber med smått fantastiska egenskaper. Det är mjukt, vackert och behagligt att bära närmast kroppen. Även ur miljösynpunkt är lin ett smart val eftersom odlingen inte kräver lika mycket kemikalier som vid framställning av exempelvis bomull. Likaså om du av en händelse råkar svettas mycket så är lin att lita på eftersom det absorberar fukt i högre utsträckning än andra material.

AnnLin jobbar endast med naturmaterial och lin är bara en av dem.
 Det finns en tidlöshet över plaggen och utgångspunkten är att dagens sortiment ska kunna matchas med nästa års kollektioner. Hållbart mode alltså, både när det kommer till att överleva trender och att jorden ska få överleva ett tag till. Om din kropp har bevingats med avundsvärda kurvor har du kommit helt rätt. Större storlekar tenderar att tappa i stil och smak, men hos AnnLin hittar du plagg som rör sig upp till XXXL utan att för den sakens skull tappa stilsäkerhet.

Fokus ligger på skandinavisk design och i butiken hittar du en hel del danska och svenska pärlor. Som Dala Clogs by WOSCH; träskor tillverkade enligt klassiska hantverkstraditioner från Dalarna.

Hur många gånger har man inte önskat att favoritbyxorna eller - klänningen fanns i fler färger? Hittar man väl något som är fint vill man gärna ha fler variationer av samma kläder. AnnLin har förstått detta, och samma plagg finns alltid i linnefärg och svart.


Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Butik AnnLin!

Användarbilder på Butik AnnLin Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.