Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Fanny Michel Haga

0,0
0 betyg
Redigera Fanny Michel Haga

Vackert, sinnligt, ljuvt. Fanny Michel är själva sinnebilden av det lyriska och drömlika. I livsstilsbutiken på Korsgatan hittar du prisvärda kläder, smycken, accessoarer och andra pärlor för den romantiskt lagda kvinnan.

Föreställ dig en riktigt välfylld godispåse. Salt, surt och framför allt sött i en smakfull och tilltalande blandning. Hårda karameller, slickepinnar och mjuka geléhjärtan; varje bit vald med stor omsorg. Ungefär så kan ljuva Fanny Michel beskrivas. Att gå in i butiken är för själen och sinnena vad en godispåse är för en sötsugen gom.

Här finns något för alla smaker, och i synnerhet för kvinnor som hyser en förkärlek för det drömska och vackra. Koftor, byxor, linnen, underkläder, ytterplagg, sjalar och skor; utbudet av kläder är stort och spänner över märken som Lilly of Sweden, Charmant och Ester Elenora. Bland hyllorna hittar du även ringar, armband, klockor, örhängen och andra smycken och accessoarer från bland andra 82, Oxxo, Perla och Bijoux by Us. Missa inte Fanny Michels egen kollektion av budskapsarmband med tänkvärda ord och meningar.

Inför mammas födelsedag, julafton, eller alla hjärtans dag är Fanny Michel ett säkert kort. Presentpotentialen är enorm, och här hittar du ljuvliga fickspeglar, blommönstrade schalar, mjuka morgonrockar från Friis & Company, spetstrosor med rosetter, vackra väskor från Mischa Barton.

Livsstilsbutiken, som också finns som webbshop, fungerar även som inspirationskälla för den som törstar efter skönhet. Produkterna är omsorgsfullt upplagda och personalen har onekligen ett genuint sinne för stämningsfulla detaljer. Och risken att du blir beroende är stor. Här kan du botanisera bland väskor från Frontrow living, romantiska kläder från Ajlajk och Tina Woodstrup. Det örhänge eller den väska som du gick in för att handlar blir lätt ett par kassar fulla av underkläder, smycken, schalar och skor.

Håll dig uppdaterad och få de senaste nyheterna från Fanny Michel på facebook.


Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Fanny Michel Haga!

Användarbilder på Fanny Michel Haga Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.