Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Vackra Blomster & Ting

5,0
1 betyg
Redigera Vackra Blomster & Ting

På Vackra blomster & ting vill man inspirera och göra växtriket tillgängligt för alla. Förutom ett stort utbud av buketter, snittblommor och krukväxter finns även ett handplockat urval av inredningsdetaljer med fokus på krukor, vaser och fat.

Vackra blomster & ting präglas av en stor passion för växter och detaljer. Den ljusa butiken hittar innovativa sätt att inreda med växter, och ofta letar sig blomsterarrangemangen ut på gatan och lockar förbipasserande.

Gänget bakom butiken har alla lång erfarenhet som florister och på Vackra blomster & ting erbjuder de ett personligt urval. Blommorna som används är i säsong, vilket även gör utbudet hållbart. Oavsett om man är ute efter ett större blomsterarrangemang till bröllop eller större fest, eller helt enkelt en fin fredagsbukett hjälper floristerna till med att binda blommor efter önskemål.

Utöver de många krukväxterna och snittblommorna finns även ett unikt utbud av inredningsdetaljer och presentartiklar. Självklart finns krukor och vaser för olika stilar, men den som är på presentjakt och vill komplettera en fin växt med till exempel ett doftljus eller en strut karameller hittar det också.

Om man är sugen på att själv lära sig mer om att binda blomsterbuketter ordnar Vackra blomster & ting prova-på-kurser med jämna mellanrum. Grupper som vill prova blomsterbinderi kan i samråd med butiken få en skräddarsydd kurs.

Användarbilder på Vackra Blomster & Ting Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
4 jul 2017

Personlig butik med stor hemma hos-känsla.
Väldigt trevlig och inlyssnande personal, med sinne för detaljer. Perfekt när det är läge för en vacker middags-bukett eller en uppdatering hemma.

Uppskattar att tjejerna tar sig tid och kommer med fina tips... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.