Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

W19

5,0
1 betyg
Redigera W19

W19 är en butik för alla, där du hittar noggrant utvalda kläder, skor och accessoarer för män och kvinnor som söker det där lilla extra. Även de yngre har en egen junioravdelning döpt till Guapa (som för övrigt betyder vacker på spanska - ett namn som talar sitt tydliga språk). Personalen hjälper dig med styling och råd. Här har man känsla för vad som passar individen och öppnar upp för ny inspiration. Målet är att få kunden att göra genomtänkta köp och komma så långt ifrån kortsiktig spontanshopping som möjligt. Här finns märken som Dondup, Avant Toi, Fiorentini+Baker, lords & fools, Isaac Sellman och många fler.

 

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 okt 2015

En butik som man måste gilla för sin speciella stil och smak. Ägarna är ett skönt par som hittar det där lilla speciella, mycket svart dock, okända spännande märken. Deras barnbutik Guapa är en läcker butik för dom tuffa barn och ungdomar,... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.