Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

A Healthy Choice

3,0
2 recensioner
Redigera A Healthy Choice
A Healthy Choice

I en ljus hörnlokal på Prinsgatan hittar du detta hälsosamma, paleoinriktade Linnéfik, vars devis lyder som den låter. Här kan du inhandla glutenfria bröd och bakverk eller stanna till på en nyttig frukost, lunch eller fika.

A Healthy Choice är ett kombinerat café, bageri och konditori med fokus på naturligt glutenfria produkter, främst ekologiska. Här vill man ge livsnjutaren ett hälsosamt alternativ och erbjuda vardagslyx även för glutenintoleranta och fikasugna. I utbudet ingår bland annat traditionella bakverk, gjorda på lite mer nytänkande sätt utan raffinerat socker, men också veganska alternativ och rawfood. Den som stannar till för att köpa bröd kan hitta allt från frukostfrallor till mörka limpor, fruktbröd och croissanter, bakat med ingredienser som rismjöl och bovetemjöl.

Det går även bra att slå sig ner och fika eller äta på plats. Här kan man till exempel inleda dagen med en lika nyttig som Instagram-vänlig frukost, bland annat i form av olika gröttallrikar och smoothie bowls med hälsobringande ingredienser. Lunchen består av matiga rätter såsom wraps, sallader och soppa, och för den som är fikasugen finns det också gott om alternativ. Bland annat bakar man kladdkaka utan mjöl och kanelbullar sötade med dadlar, samt serverar allt från espresso till kombucha. Lokalen matchar det nyttiga utbudet med ljusa träslag, vitkaklade väggar och högt i tak.

Användarbilder på A Healthy Choice Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
21 sep 2020

Äntligen! Gott bröd och fika jag kan äta!

12 mar 2021

Köpte ett surdegsbröd och två croissanter för 147 kr. Croissanterna var inte färdigbakade och råa/degiga i mitten. Rekommenderar ej det här stället.