Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Egg & Milk

2,8
4 recensioner
Egg & Milk

Rostade bagels, cup cakes och milkshakes. Allt och lite till hittar du i denna 50-talsinspirerade diner, som hämtad direkt ur filmen Grease. Konceptet följer den amerikanska stilen från meny till den pastellfärgade inredningen och här sitter du på tidsenligt galonklädda möbler. Sommartid kan du frukostera på uteserveringen. Torsdagarna vigs särskillt åt amerikanska pannkakor, serverade i stora lass.

Användarbilder på Egg & Milk

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 feb 2018

Var ju tvungen att besöka stället eftersom det verkar vara så populärt đŸ€” Första och sista gången, sjukt smutsigt och brunchen var inte mer än ok.

30 nov 2018

Pannkakorna var smarriga men det var rätt stressig stämning och inte särskilt mysigt.

18 feb 2017

Idag åkte jag och min vän till Egg & Milk för att äta en brunch. När vi väl kommer in på stället så hälsar inte personalen på oss. Vi ser direkt att alla borden är smutsiga och har fortfarande disk ståendes på bordet tro... Visa hela »

5 feb 2019

Underbart god mat, har kommit hit flera gånger under åren! Helt klart värt att det ibland är väntetid, då det smakar så gott.