Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Le Pain Français Västra Hamngatan

2,5
2 recensioner
Redigera Le Pain Français Västra Hamngatan
Le Pain Français Västra Hamngatan

Tidiga vardagsmorgnar blir så mycket behagligare om de får en fransk start. Le Pain Français har frukostar för alla smaker, bröd gjort på franskt vetemjöl, croissanter precis som de smakar i Marseille eller annan valfri fransk stad, gott kaffe och en miljö som inbjuder till att läsa morgontidningen i en timme eller till och med två. Uteservering sommartid.

Användarbilder på Le Pain Français Västra Hamngatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 aug 2019

Bra frukost, kaffe/juice/ägg/yoghurt och en baguette med kanske lite slätstruken ost.

24 jul 2017

Katastrof! Servicen var urdålig. Man fick tjata om meny, dryck och notan. Väntetiden var lång. Stressad serveringspersonal. Det var många gäster som gick igen. Tallrikar som gick tillbaka till kocken. Toaletterna var nerkissade och ostädade.
Trots dålig se... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

5 feb 2019

Jobbade där som praktikant, såg hur kocken behandlade maten och det var groteskt. Ingen mat lagas på plats utan allt köps från andra ställen, allting mikras. Mackorna är gamla och hårda. Pajerna är köpta, frysta och sen mikrade innan försä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.