Da Matteo Vallgatan

4,6
5 betyg
Café
Da Matteo
4,6
5 betyg

I korsningen Vallgatan/Magasinsgatan finns en innergård som kommer att få dig att aldrig vilja lämna Göteborg. Da Matteos uteservering är omåttligt populär, men det är självklart inte den enda anledningen till att kaffeälskare har hittat hit. Caféet erbjuder bland annat bakverk och mackor från sitt eget bageri samt finkaffe från Da Matteos kafferosteri.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
5

Recensioner av Da Matteo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Åt en soppa som var jättegod, den serverades med surdegsbröd och en persiljeröra. Min kompis tog en bulle som även den var god. Såg ut som att dom hade massa goda bullar och bakverk så det måste jag testa någon gång.

Vi satt inne då...

·

Superhärlig stämning, bra service, gott kaffe och bra lokal! Tyvärr var jag här en regnig söndag vilket avgjorde att vi var tvungna att sitta inomhus men längat efter att få komma tillbaka för att få sitta på deras extremt mysiga innergård.

Supertrevligt ställe, jättegott kaffe och mysig lokal. Ligger väldigt bra till. Perfekt att ta en kopp kaffe efter ett besök på Artilleriet!

Jag har gillat Da Matteos (kaffet) sedan saligen insomnade V Street Coffee på Vasagatan (Sthlm) hade det som husblandning.

Da Matteo på Vallgatan är trevligt och gör riktigt bra kaffe samt ligger mitt i smeten.

Mitt favorit kaffé :) Kanongoda mackor & overnight oats för att inte tala om bästa kaffet! Brukar beställa frukost till jobbet och även den kräsnaste lovordar er!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
5

Representerar du Da Matteo Vallgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Da Matteo Vallgatan?

Da Matteo Vallgatan ligger på Vallgatan 5, 41116, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.