Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Purrfect Café

5,0
3 betyg
Redigera Purrfect Café

Finner du ro bland fyrfotade vänner? På Purrfect Café kan du inte bara fika, du kan fika i sällskap av katter. Grundarna Alice och Rebecca kommer från många års erfarenhet på djursjukhus, och här på Purrfect Café har de skapat ett hem åt hemlösa katter samtidigt som de serverar sina gäster ett stort utbud av bakverk.

Tassa in på Göteborgs första kattcafé och få dig en gosig stund samtidigt som du avnjuter en fika, i eget sällskap eller tillsammans med någon annan kattälskare. Koppla av och koppla ner, ta en kopp kaffe eller te och välj från den gedigna cafémenyn. Här hittar du allt från smörgåsar till bullar, kakor och pajer – allt hemlagat såklart. Många veganska och glutenfria alternativ erbjuds.

Vill du försäkra dig om en gosig stund kan du boka tid i förväg med katterna, ett möte som är lika välgörande för dem som det är för oss människor – något som är bevisat, framförallt om man lider av exempelvis stress eller ångest. Katterna som bor här är också av olika anledningar ute för adoption, förmedlade genom ett katthem eller kattorganisationer med jourverksamhet, alternativt privatpersoner. Purrfect Café erbjuder även kattyoga.

Tyvärr lever hundratusentals katter i hemlöshet idag, i en vardag kantad av svält, skador och sjukdomar. Lidandet utgör ett av landets största djurskyddsproblem. Purrfect Café vill med sin kunskap om katter försöka förändra attityden gentemot katter och dess låga status och på så vis förebygga att katter lämnas vind för våg eller inte får den omsorg de behöver.

Purrfect Café erbjuder en plats för ro och avkoppling tillsammans med fyrtassade vänner och god fika.

Användarbilder på Purrfect Café Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Purrfect Café av Mimmi B.
  • Bild från Purrfect Café av Mimmi B.
  • Bild från Purrfect Café av Mimmi B.
  • Bild från Purrfect Café av Mimmi B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 feb 2022

Ett jättemysigt & avkopplande cafe med engagerade ägare! Jag rekommenderar alla att gå hit & gå ner i varv & klappa goa & mysiga katter đŸ˜»đŸ’›

31 jan 2022

Toppen för både fika och mysa. Inte bara ett vanligt café utan varje besök bidrar till katters chanser till ett bättre liv o hälsa. Alice o Rebecca samt deras personal är eldsjälar för dessa små liv och caféets fantastiska utbud på g... Visa hela »

31 jan 2022