Nya Varvet Deli

inga betyg
Delikatessbutik
Hemsida
Instagram
Nya Varvet Deli
inga betyg
Hemsida
Instagram

Ostar och charkuterier är fokus för denna personliga delikatessbutik, belägen vid infarten till Nya Varvet. Botanisera bland diskarna och köp med dig utvalda delikatesser från såväl lokala som italienska och franska leverantörer.

Ambitionen på Nya Varvet Deli är att skapa en personlig mötesplats, ett vardagsrum där kunderna trivs och vill vara. Det gör de till exempel genom att ta in kvalitetsprodukter för både vardag och fest – från noga utvalda ostar och charkuterier med fokus på allt från svenska frukostostar och skinkor till exklusiva lokalproducerade charkdetaljer, och en köttdisk där du bland annat hittar högrevsburgare, korvar och säsongens kött.

I butiken hittar du även olivoljor, pasta, italienska pizzaprodukter, såser, lokalproducerat bröd, frukt och grönt samt konfektyr och annat smått och gott. Färskvaror varvas med delikatesser i både disk och hyllor. Butiken har ett stort utbud av färdiga rätter gjorda på svenska och nordiska råvaror för både takeaway-lunch och middagar när inspirationen tryter. Har man inte möjlighet att komma förbi butiken så går det även att beställa hemleverans.

Butiken har även presenter och presentkort som komponeras och paketeras till personliga gåvor som passar alla tillfällen.

Nya Varvet Deli lever efter devisen att livet är för kort för att inte njutas av, och att alla ska ha möjlighet att skapa en mysig get-together eller en stor middag. Ägarna hjälper gärna till med att hitta gamla och nya favoriter bland hyllorna. Behöver du hjälp med festen så kan du även beställa ost- och charkbrickor till såväl privata tillställningar som tillfällen med jobbet. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Nya Varvet Deli Användarbilder

Recensioner av Nya Varvet Deli

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Nya Varvet Deli!