Hair Angered

1,8
5 betyg
Frisör
Hair Angered
1,8
5 betyg

Omtyckt och välbesökt salong mitt i Angered Centrum, dit både lokala så väl som inresta celebriteter hittar. Ett tight och familjärt team som brinner för trender, form och färg är receptet som även utnämnt salongen till Göteborgs bästa under 2012 & 2014. Ständiga utbildningar och inspirationsresor gör att teamet har full koll på rätt look för både vardag och fest.

1 Linda K.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Hair Angered Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,8
5

Recensioner av Hair Angered

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Otrolig dålig service. Frisören jag fick pratade inte svenska så kunde inte förklara ordentligt till henne. Obekvämt när hon tvättade mitt hår, pratade över huvudet på mig med sin kollega på arabiska. Drog i mitt hår när han kamm...

Kom dit för att klippa en lite rakare bob och en gardinlugg, superenkelt kan man ju tänka, båda två är riktiga klassiker och dessutom populära igen, sedan flera år tillbaks.
- Men nej, jag fick spendera över tre timmar i salongen.

Med förs...

Gå inte hit! Detta var en salong jag ofta brukade gå till, men efter att det bytt ägare och personal så kommer jag aldrig mer gå dit. Gick nyligen dit för att färga min utväxt, skulle bleka tunna folieslingor från roten som täcker det mesta av m...

Bästa frisören i Göteborg. Gudny ser alltid till att jag blir nöjd. Trevlig personal i mysigt miljö.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

1 Linda K.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,8
5

Representerar du Hair Angered?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Hair Angered?

Hair Angered ligger på Angereds Centrum, 424 65, Angered.