Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hair Angered

1,8
5 betyg
Redigera Hair Angered

Omtyckt och välbesökt salong mitt i Angered Centrum, dit både lokala så väl som inresta celebriteter hittar. Ett tight och familjärt team som brinner för trender, form och färg är receptet som även utnämnt salongen till Göteborgs bästa under 2012 & 2014. Ständiga utbildningar och inspirationsresor gör att teamet har full koll på rätt look för både vardag och fest.

Användarbilder på Hair Angered Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hair Angered av Selma R.
  • Toppar underifrån, höger sida. Håret inom markeringen är upplyft för att visa tjockleken. – Bild från Hair Angered av Alma S.
  • Toppar underifrån, vänster sida – Bild från Hair Angered av Alma S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 apr 2022

Översätt till svenska »

Otrolig dålig service. Frisören jag fick pratade inte svenska så kunde inte förklara ordentligt till henne. Obekvämt när hon tvättade mitt hår, pratade över huvudet på mig med sin kollega på arabiska. Drog i mitt hår när han kamm... Visa hela »

1 apr 2021

Kom dit för att klippa en lite rakare bob och en gardinlugg, superenkelt kan man ju tänka, båda två är riktiga klassiker och dessutom populära igen, sedan flera år tillbaks.
- Men nej, jag fick spendera över tre timmar i salongen.

Med förs... Visa hela »

20 apr 2021

Gå inte hit! Detta var en salong jag ofta brukade gå till, men efter att det bytt ägare och personal så kommer jag aldrig mer gå dit. Gick nyligen dit för att färga min utväxt, skulle bleka tunna folieslingor från roten som täcker det mesta av m... Visa hela »

12 mar 2019

Bästa frisören i Göteborg. Gudny ser alltid till att jag blir nöjd. Trevlig personal i mysigt miljö.

10 sep 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.