New Hair Extensions

5,0
2 betyg
Frisör
Skönhetssalong
New Hair Extensions
5,0
2 betyg

På den ljusa och fräscha salongen New Hair Extensions brinner man för hår och hårförlängningar. Här är spetskompetensen just extensions och det var länge den enda behandlingen som utfördes. I dag har de breddat sin repertoar med bryn-, frans- och ansiktsbehandlingar samt bodysculpt.

New Hair Extensions är en veteran i branschen och har blivit vida kända för högkvalitativa hårförlängningar som säljs under samma namn. Här arbetar man bara med äkta mänskligt hår där alla hårstrån vänts åt rätt håll enligt remy-metoden, vilket ger ett trasselfritt hår. På salongen kan man göra det mesta som gäller hårförlängning, det vill säga isättning, omsättning och urtagning av extensions. Dessutom kan man fräscha upp sin bottenfärg, slinga eller färga håret hos de duktiga coloristerna. I garantin ingår efterkontroller och isättning av tappade slingor.

Förutom hårförlängningar erbjuder man även microneedling med dermapen, ett slags ansiktslyft utan kirurgi där man jobbar in vitaminserum i huden, för mer lyster och nytt liv. Man kan också piffa upp sig med fransförlängning, lashlift och browlift, eller boka en bodysculpt-session. Behandlingen utförs med en maskin som bygger muskler, reducerar fett och, som namnet antyder, skulpterar kroppen – helt utan kirurgi.

Oavsett vilken behandling du bokar här är du i trygga händer. Den kunniga och erfarna personalen jobbar alltid skonsamt och professionellt, med ditt bästa i fokus.

1 Zara D.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Recensioner av New Hair Extensions

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Gjorde håret hos Shamine 1/3 fredags,världens bästa. Noggran grym byter aldrig. Tack för samtalen vi hade,gjorde mig starkare.Kram Susanna F

Bästa kvalité på håret och fantastiska tjejer på salongen! Kommer alltid fortsätta gå dit!

1 Zara D.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Representerar du New Hair Extensions?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger New Hair Extensions?

New Hair Extensions ligger på Eklandagatan 62 C, 412 61, Centrum, Johanneberg.