Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

New Line Hair Design

0,0
0 betyg
Redigera New Line Hair Design

På New Line Hair Design jobbar ett gäng erfarna frisörer med 20 års erfarenhet. I salongen på Östra Hamngatan kan du lugnt slå dig ned och låt dem ta hand om dig och ditt hår.

Om frisörerna på New Line Hair Design skulle vi kunna skriva ett helt A4ark med superlativ och översvallande adjektiv. Vi nöjer oss med att konstatera att de tillhör bland de skickligaste i stan då det kommer till hår och kreativitet. Därtill har personerna bakom salongen lyckats skapa en avspänd och harmonisk plats som det är svårt att inte bli stamkund på. De kan även det där med bruduppsättningar; en tjänst som innefattar en konsultation några veckor före dagen D då kund och frisör i lugn och ro tillsammans går igenom önskemål och tankar.

En annan signaturbehandling är hårförlängningarna där man alltid är up to date med de senaste teknikerna. Keratinvax, one by one eller kanske clip extensions. Det är upp till dig vad du föredrar.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera New Line Hair Design!

Användarbilder på New Line Hair Design Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.