Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

New Line Hair Design

0,0
0 recensioner
New Line Hair Design

På New Line Hair Design jobbar ett gäng erfarna frisörer med 20 års erfarenhet. I salongen på Östra Hamngatan kan du lugnt slå dig ned och låt dem ta hand om dig och ditt hår.

Om frisörerna på New Line Hair Design skulle vi kunna skriva ett helt A4ark med superlativ och översvallande adjektiv. Vi nöjer oss med att konstatera att de tillhör bland de skickligaste i stan då det kommer till hår och kreativitet. Därtill har personerna bakom salongen lyckats skapa en avspänd och harmonisk plats som det är svårt att inte bli stamkund på. De kan även det där med bruduppsättningar; en tjänst som innefattar en konsultation några veckor före dagen D då kund och frisör i lugn och ro tillsammans går igenom önskemål och tankar.

En annan signaturbehandling är hårförlängningarna där man alltid är up to date med de senaste teknikerna. Keratinvax, one by one eller kanske clip extensions. Det är upp till dig vad du föredrar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera New Line Hair Design!

Användarbilder på New Line Hair Design

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild