Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Salong Fresh Hair

4,0
1 recension
Redigera Salong Fresh Hair
Salong Fresh Hair

Kvarterskrogar har man hört talas om, men hur är det med kvartersfrisörsalonger? Kanske kan vara ett nytt ord att tillfoga det moderna vokabuläret? I så fall skulle Fresh Hair mycket väl kunna stå som typexempel för en sådan. Det är nära i betydelsen att de som jobbar här känner kunderna och behandlar dem med varsam hand och ömhet i blicken. Vad det kostar att klippa sig på Fresh Hair är ungefär vad man får betala för en läskedyck i andra, mer centrala delar av stan.

Letar du efter ett snobbighetens näste med väggar av förgyllt guld och parisisk styling bör du söka dig till en annan adress. Priserna och hantverksskickligheten tillsammans med en spartansk och enkel inredning gör Fresh Air till ett avslappnat alterantiv för de av oss som tröttnat på trendiga salonger med överpriser. Plus för läget: vägg i vägg med Majornas bibliotek.


Användarbilder på Salong Fresh Hair Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
11 feb 2019

Avslappnat, familjärt, trivsamt och prisvärt. Alla tre frisörerna är duktiga och inlyssnande.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.