Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Salong WHY NOT

1,4
10 betyg
Redigera Salong WHY NOT
Salong WHY NOT

Av de fem frisörer som driver salong WHY NOT är det i det närmaste omöjligt att välja ut en favorit. De är samtliga lika trevliga och behärskar med samma precision hantverket att förvandla den tristaste lilla hårtuss till ett bländande hårsvall. Hit kommer de som vill ha ett hjärtligt och vänligt mottagande där kunden står i centrum. Observera att salongen är stängd på måndagar.

Användarbilder på Salong WHY NOT Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
26 sep 2021

SKIT DÅLIGT !!! fanns ingen läkare på plats och hon som har gjort behandlingen på min tjej är varken läkare eller sköterska så hon bröt mot den nya lagen !? jag fick köra tjejen till akuten efter behandlingen eftersom hon som gjorde behandlingen... Visa hela »

4 jun 2021

Översätt till svenska »

Urdåligt. Håret ser orört ut efter färgning. Klippte snett. Var oengagerad. GÅ ALDRIG HIT..

24 maj 2021

Oprofessionella och giriga.

25 jan 2021

Ur usel frisör. Jag och dottern var där för att klippa topparna och en olaplex behandling. Hon klippte bara rätt av när håret hängde ner och tog max två minuter om än det. Snett och inte genomklippt blev resultatet. Och inte var det någon olaplexb... Visa hela »

16 feb 2019

Gå Inte hit!

Aldrig NÅGONSIN gått till någon mer usel och OSERIÖS salong.

Köpte en deal på Lets Deal där det var klippning/balayage samt OLAPLEXbehandling. Det var riktigt dumsnålt gjort!

Det började med att jag kö... Visa hela »

11 dec 2020

Fick en chock när jag gick dit. Köpte en olaplex behandling och klippning. Filmad i tvätt rummet med kamera i ena hörnet. Klippningen tog högst 2 min. Ojämt och fult. Tror inte att den kvinnliga frisören är utbildad. Fick fråga henne, varför det g... Visa hela »

23 maj 2018

Första besöket var väldigt positivt. Klippte endast håret och gjorde en färgimpacking. Andra besöket slutade i katastrof.. Färgade och gjorde en olaplexbehandling. Vaknade dagen efter och kände nästan hur håret knastrade och de nyklippta topparna v... Visa hela »

1 aug 2020

Jag har letat efter en salong som är enklare att ta sig till för mig än det nuvarande stället jag går till. Tyvärr verkar Melanie på Why Not vara girig och mer intresserad av kortsiktig vinst än att skapa långsiktiga relationer med fasta kunder. Jag gj... Visa hela »

21 jul 2020

Göteborgs mest oseriösa och oärliga salong. Melanie är oproffsig och oärlig. Försöker på plats lägga till dolda kostnader trots överenskommelse. Påtalar missnöje över behandling hon kan inte ta kritik utan attackerar mig och fortsä... Visa hela »

16 okt 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.