Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sanaas Hairteam

0,0
0 betyg
Redigera Sanaas Hairteam

Sanaas Hairteam är en frisörsalong på Redbergsvägen i centrala Göteborg. Här erbjuds klipp- och färgbehandlingar, men också olika sorters specialbehandlingar som keratinbehandlingar och permanent. Det finns även barberartjänster som herrklippning och skäggstyling, och för dig som vill erbjuds både näs- och öronhåltagning.

På Sanaas Hairteam är ambitionen att man alltid ska vara bekväm och känna sig nöjd med sitt hår efter besöket. Här kan du unna dig allt från bara en klippning eller styling till olika färgbehandlingar som slingor, nyansering, balayage och ombré. Du hittar även andra specialbehandlingar som keratinbehandling, permanent, protein botox-behandling, färgning av fransar och bryn, trådning och håltagning i öron eller näsa. För män erbjuds barberartjänster som herrklippning och skäggstyling.

Lokalen är inredd i olika nyanser av grått som skapar en modern harmoni. Medan du väntar på din tur kan du slå dig ner i någon av sammetsfåtöljerna eller botanisera bland de olika produkterna som finns till försäljning. När det är din tur är det bara att luta dig tillbaka framför en av de runda speglarna och låta frisören skrida till verket. Om du önskar får du alltid tips och råd om både vård och produkter i samband med besöket.

Användarbilder på Sanaas Hairteam Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

24 sep 2020

Super nöjd med klippningen och servicen Kommer tillbaka

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.