Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sultan Barbershop

5,0
1 betyg
Redigera Sultan Barbershop

Sultan Barbershop är en barberare med klassiska manér, där 50-talets estetik och rock'n'roll-kulturen inspirerar med vintagemöbler och retrodekor. Barberarna på salongen har stenkoll på både hantverket och trender, och ser till så att kunderna hittar något de känner sig bekväma i och förstärker den personliga stilen.

Barbershopen utför en rad olika behandlingar, som klippning, skäggtrim, traditionell rakning med kniv samt modern maskinrakning. Både huvud och skägg rakas, och det går alltså även att få huvudhåret behandlat genom traditionell knivrakning. De trogna kunderna är många och barberarnas noggrannhet och stora kunskap om hår, skägg och trender är uppskattad.

Oavsett om man är ute efter en skäggtrimning eller vill raka mönster i håret, hjälper Sultans barberare till att hitta en stil som förstärker det personliga uttrycket. För att man sedan på bästa sätt ska kunna sköta om sitt skägg och hår så finns det ett stort utbud av oljor och andra produkter som håller skägget och manen i sitt stiligaste skick. Det centrala läget gör att det är nära för de flesta att snygga till barret. Den spontane gentlemannen kan även slinka in på drop-in, då till särskilt förmånliga priser.

Användarbilder på Sultan Barbershop Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
18 dec 2020

Grymt kunnig och trevlig personal.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.