Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

The Right Cut

5,0
7 recensioner
The Right Cut

Ett stenkast från Centralen hittar du The Right Cut, en genuin barbershop i retrostuk som erbjuder ”cuts and shaves”. Här kan du luta dig tillbaka och få en klassisk hot shave, trimma skägget eller uppdatera frisyren.

The Right Cut huserar i en ljus lokal på Drottninggatan mitt i stan, inredd med röda läderfåtöljer och andra vintageinspirerade möbler och prylar. Hit kommer män i alla åldrar för att vårda skägget och frisyren på klassiskt vis, utan några konstigheter. Salongen drivs av barberaren Mic, som erbjuder olika behandlingar med en blinkning till gamla tiders gentlemän. Tanken är att bjuda kunderna på en helhetsupplevelse och skapa en mysig salong med den rätta atmosfären.

Tjänsterna inkluderar hårklippning, skäggtrimning och rakning av skägg eller hår. Den senare även kallad buzz cut. Det går även bra att komma till salongen för en quick fix om man bara behöver putsa upp looken en aning. Medan man väntar på sin tur är det bara att slå sig ner i en av salongens chesterfieldfåtöljer och sippa på en kopp espresso.

Användarbilder på The Right Cut

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jul 2020

Översätt till svenska »

Great place! Mic skilfully handled my hair as well as gave some good advice on how to style and take care of it.

28 jul 2020

Översätt till svenska »

Hands down one of the best barbers in Sweden! Can’t recommend highly enough!

18 jul 2020

Riktigt hantverk, Mic har känsla för det han gör. Bästa barberaren i Göteborg! Vet du inte vad som passar dig så vet Mic!

25 sep 2020

Skulle klippa mig inför mitt bröllop och Mic tog uppgiften på största allvar. Är väldigt nöjd med resultatet och han erbjöd sig att styla mitt hår på själva bröllopsdagen utan extra kostnad! Rekommenderas varmt!

3 nov 2020

Översätt till svenska »

Was just a coincidence that i stumbled across this barbershop in between the alleys and i am really glad i did come across it..excellent service and a great barber which had a friendly attitude and was kind to explain about techniques and what to think of when taking care of my beard. I will definit... Visa hela »

5 feb 2020

Bäst i Göteborg!! Rekommenderar starkt !! :)

5 feb 2020

Översätt till svenska »

Mic always cuts my hair! Personal and accurate :)

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.