Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Right Cut

5,0 • 2 recensioner
The Right Cut

Ett stenkast från Centralen hittar du The Right Cut, en genuin barbershop i retrostuk som erbjuder ”cuts and shaves”. Här kan du luta dig tillbaka och få en klassisk hot shave, trimma skägget eller uppdatera frisyren.

The Right Cut huserar i en ljus lokal på Drottninggatan mitt i stan, inredd med röda läderfåtöljer och andra vintageinspirerade möbler och prylar. Hit kommer män i alla åldrar för att vårda skägget och frisyren på klassiskt vis, utan några konstigheter. Salongen drivs av barberaren Mic, som erbjuder olika behandlingar med en blinkning till gamla tiders gentlemän. Tanken är att bjuda kunderna på en helhetsupplevelse och skapa en mysig salong med den rätta atmosfären.

Tjänsterna inkluderar hårklippning, skäggtrimning och rakning av skägg eller hår. Den senare även kallad buzz cut. Det går även bra att komma till salongen för en quick fix om man bara behöver putsa upp looken en aning. Medan man väntar på sin tur är det bara att slå sig ner i en av salongens chesterfieldfåtöljer och sippa på en kopp espresso.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2020

Bäst i Göteborg!! Rekommenderar starkt !! :)

5 feb 2020

Mic always cuts my hair! Personal and accurate :)