The Right Cut

5,0
9 betyg
Barberare
The Right Cut
5,0
9 betyg

Ett stenkast från Centralen hittar du The Right Cut, en genuin barbershop i retrostuk som erbjuder ”cuts and shaves”. Här kan du luta dig tillbaka och få en klassisk hot shave, trimma skägget eller uppdatera frisyren.

The Right Cut huserar i en ljus lokal på Drottninggatan mitt i stan, inredd med röda läderfåtöljer och andra vintageinspirerade möbler och prylar. Hit kommer män i alla åldrar för att vårda skägget och frisyren på klassiskt vis, utan några konstigheter. Salongen drivs av barberaren Mic, som erbjuder olika behandlingar med en blinkning till gamla tiders gentlemän. Tanken är att bjuda kunderna på en helhetsupplevelse och skapa en mysig salong med den rätta atmosfären.

Tjänsterna inkluderar hårklippning, skäggtrimning och rakning av skägg eller hår. Den senare även kallad buzz cut. Det går även bra att komma till salongen för en quick fix om man bara behöver putsa upp looken en aning. Medan man väntar på sin tur är det bara att slå sig ner i en av salongens chesterfieldfåtöljer och sippa på en kopp espresso.

1 Dafina L.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från The Right Cut Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
9

Recensioner av The Right Cut

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det går bara att beskriva denna barberare med superlativ. Fantastiskt skicklig och noggrann. Mic tar hand om ditt hår och skägg på absolut bästa sätt. Kan starkt rekommendera The Right Cut för dig som har höga krav på skägg och hår.

Texten har översatts automatiskt.

Bra ställe! Mic skickligt hanteras mitt hår samt gav några goda råd om hur man styla och ta hand om det.

Texten har översatts automatiskt.

Händerna ner en av sveriges bästa barberare! Kan inte rekommendera tillräckligt högt!

Riktigt hantverk, Mic har känsla för det han gör. Bästa barberaren i Göteborg! Vet du inte vad som passar dig så vet Mic!

Skulle klippa mig inför mitt bröllop och Mic tog uppgiften på största allvar. Är väldigt nöjd med resultatet och han erbjöd sig att styla mitt hår på själva bröllopsdagen utan extra kostnad! Rekommenderas varmt!

Mic har känsla och ett engagemang som jag aldrig tidigare känt. Varit hos ett tiotal barberare men min resa stannar här. Bättre barberare i Göteborg finns inte.

Was just a coincidence that i stumbled across this barbershop in between the alleys and i am really glad i did come across it..excellent service and a great barber which had a friendly attitude and was kind to explain about techniques and what to think of when taking care of my beard. I will definit...

Bäst i Göteborg!! Rekommenderar starkt !! :)

Mic always cuts my hair! Personal and accurate :)

1 Dafina L.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
9

Representerar du The Right Cut?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger The Right Cut?

The Right Cut ligger på Drottninggatan 68, 411 14, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.