The Right Cut

5,0
9 betyg
Barberare
Hemsida
Instagram
The Right Cut
5,0
9 betyg
Hemsida
Instagram

Ett stenkast från Centralen hittar du The Right Cut, en genuin barbershop i retrostuk som erbjuder ”cuts and shaves”. Här kan du luta dig tillbaka och få en klassisk hot shave, trimma skägget eller uppdatera frisyren.

The Right Cut huserar i en ljus lokal på Drottninggatan mitt i stan, inredd med röda läderfåtöljer och andra vintageinspirerade möbler och prylar. Hit kommer män i alla åldrar för att vårda skägget och frisyren på klassiskt vis, utan några konstigheter. Salongen drivs av barberaren Mic, som erbjuder olika behandlingar med en blinkning till gamla tiders gentlemän. Tanken är att bjuda kunderna på en helhetsupplevelse och skapa en mysig salong med den rätta atmosfären.

Tjänsterna inkluderar hårklippning, skäggtrimning och rakning av skägg eller hår. Den senare även kallad buzz cut. Det går även bra att komma till salongen för en quick fix om man bara behöver putsa upp looken en aning. Medan man väntar på sin tur är det bara att slå sig ner i en av salongens chesterfieldfåtöljer och sippa på en kopp espresso.

Föreslå ändringar

Användarbilder från The Right Cut Användarbilder

Recensioner av The Right Cut

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 juli 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bra ställe! Mic skickligt hanteras mitt hår samt gav några goda råd om hur man styla och ta hand om det.

28 juli 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Händerna ner en av sveriges bästa barberare! Kan inte rekommendera tillräckligt högt!

18 juli 2020

Riktigt hantverk, Mic har känsla för det han gör. Bästa barberaren i Göteborg! Vet du inte vad som passar dig så vet Mic!

25 sep. 2020

Skulle klippa mig inför mitt bröllop och Mic tog uppgiften på största allvar. Är väldigt nöjd med resultatet och han erbjöd sig att styla mitt hår på själva bröllopsdagen utan extra kostnad! Rekommenderas varmt!

5 nov. 2021

Det går bara att beskriva denna barberare med superlativ. Fantastiskt skicklig och noggrann. Mic tar hand om ditt hår och skägg på absolut bästa sätt. Kan starkt rekommendera The Right Cut för dig som har höga krav på skägg och hår.

25 mars 2021

Mic har känsla och ett engagemang som jag aldrig tidigare känt. Varit hos ett tiotal barberare men min resa stannar här. Bättre barberare i Göteborg finns inte.

3 nov. 2020

Översätt till svenska »

Was just a coincidence that i stumbled across this barbershop in between the alleys and i am really glad i did come across it..excellent service and a great barber which had a friendly attitude and was kind to explain about techniques and what to think of when taking care of my beard. I will definit... Visa hela »

5 feb. 2020

Bäst i Göteborg!! Rekommenderar starkt !! :)

5 feb. 2020

Översätt till svenska »

Mic always cuts my hair! Personal and accurate :)