LB Movement

5,0
7 betyg
Gym
LB Movement
5,0
7 betyg

På massage- och träningsstudion LB Movement i Krokslätt erbjuds behandlingar, rörelsecoaching, gruppträning, workshops och events. Hit kommer den som vill förebygga skador och få en starkare och rörligare kropp.

LB Movement drivs av Lovisa Baldal, som jobbar brett utifrån dans, kampsport, ridning, massage och rehabilitering. Själv är hon professionell dansare och utbildad massageterapeut och FRC Movement Specialist. I studions ena avdelning kan man boka tid för djupgående klassisk massage, med inriktning mot idrottsmassage, om man till exempel har ont i kroppen, är stressad eller behöver återhämtning. Behandlingarna anpassas efter individens behov och har som syfte att hitta fram till en smärtfri, stark och rörlig kropp, detta med hjälp av massage kombinerat med coaching och rätt övningar.

I studions stora sal arrangeras olika typer av gruppträning, gravidträning och rörelsecoaching för att till exempel komma till rätta med en trött ländrygg, bli rörligare i höfterna eller öka styrka och mobilitet i axlarna. Här finns ribbstol, pilatesboll, yogamattor, gummiband och andra hjälpmedel för att man ska kunna jobba med kroppen som motstånd.

Lovisa Baldal håller även i föreläsningar och workshops och kommer ut till arbetsplatser vid bokning av företag eller större grupper. Studion tar även emot friskvårdsbidrag.

1 Carolina B.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från LB Movement Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
7

Recensioner av LB Movement

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Lovisa tar alltid hand om mig på ett professionellt och varmt sätt. Man får alltid en individanpassad behandling där hon hjälper med mina specifika behov och önskemål. Så nöjd! Plus att det är smidigt att parkera nära:)

Lovisa är en levande legend. Hon lyssnar in och träffar rätt. 60 minuters massage som inte kunde blivit bättre.

Fantastisk massage!
L har en kunskap om kropp o rörelse vilken känns i hennes arbete då hon lyckas arbeta ordentligt på områden som säger till att de behöver lite extra kärlek.

Jag har varit hos LB Movement flera gånger för att få massage. Varje gång har jag gått hem mad en skön, mjuk känsla i kroppen. Jag har även fått tips och övningar för att förebygga de skador jag kommit dit för att få hjä...

Grymt bra massage och rörelse coach, välbehövligt och kan varmt rekommenderas nu efter pandemin!

Jag har fått grym hjälp med mina problemområden genom både massage och rörelsecoaching. Det märks att LB Movement brinner för ämnet!

Mycket bra rörelse coachning och tips som fått mig ta min träning till en ny nivå inom kampsporten.

1 Carolina B.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
7

Representerar du LB Movement?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger LB Movement?

LB Movement ligger på Ebbe Lieberathsgatan 21B, 412 65, Centrum.