Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

BoConcept

0,0
0 betyg
Redigera BoConcept

Den danska konceptbutiken BoConcept fokuserar på inredning av alla de slag; från soffgrupper och matsalsmöbler till mattor, textilier och mindre dekorationer och andra inredningsdetaljer. Allt från det egna varumärket och formgivningen sker in-house. Här kombineras influenser från Skandinavien, Asien och vintagemöbler. Varm minimalism präglar designen och en röd tråd är enkelhet och funktionalitet.

Idén med BoConcept är funktionella möbler som den inredningsintresserade lätt ska kunna hitta sitt eget personliga uttryck genom. Flera av möblerna är skapade som moduler, där man själv har inflytande över hur möblerna ska se ut och fungera, utifrån användningsområde och personliga preferenser.

Multifunktionella designmöbler är något BoConcept arbetat med i över 60 år och kunskapen liksom intresset för dem är stort. För den som behöver hjälp att tänka och diskutera kring inredning och praktiska lösningar finns BoConcepts inredare. Oavsett om man ska inreda ett helt hem, kontor eller behöver hjälp med att välja ny soffa kan inredningsteamet hjälpa till att ta fram en personlig lösning utifrån kundens önskemål och förutsättningar.

BoConcept agerar både butik och showroom. Många av de mindre inredningsdetaljerna kan köpas på plats, medan större möbler finns på antingen butikens lager eller som beställningsvara.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera BoConcept!

Användarbilder på BoConcept Visa alla

  • Lägg till bild