Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Västsvenska Flyttbyrån

På flyttfirman Västsvenska Flyttbyrån arbetar man för kundens trygghet, från början till slut. Oavsett om det gäller transport av pallgods, flytt av bohag eller kontor så anpassar flyttfirman sig för att kunna tillgodose dina behov. Ingen flytt är för stor eller för långt bort för Västsvenska Flyttbyrån.

Västsvenska Flyttbyrån är en rutinerad flyttfirma med över 20 års erfarenhet av transport, för både privatpersoner och företag. Oavsett om man flyttar inom Göteborg eller till andra delar av landet så hjälper de dig hela vägen för en så trygg och effektiv flytt som möjligt.

Börja med ett kostnadsfritt hembesök och få sedan ett prisförslag anpassat efter just dina behov och önskemål – från helhetslösningar till enstaka tjänster. Den rutinerade personalen kan bland annat hjälpa dig med packning, uppackning, emballering, tippkörning och montering. Du behöver inte ens släpa på dina egna flyttkartonger. Företagets gedigna kunskap kring hur man packar och skyddar olika möbler och föremål gör att du kan luta dig tillbaka och lita på att dina saker kommer fram tryggt och omsorgsfullt.

Västsvenska Flyttbyrån jobbar med ledorden trygghet och perfektion, och erbjuder alla typer av tjänster för en sömlös flytt från A till B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

√Ąrlighet varar l√§ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Västsvenska Flyttbyrån!

Användarbilder på Västsvenska Flyttbyrån Visa alla

  • Lägg till bild