Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mat & Potatis

0,0
0 betyg
Redigera Mat & Potatis
Mat & Potatis

Lunchrestaurangen Mat & Potatis ligger i ett kontorstätt område vid Göta Älvs strand och har drivits av samma ägare i drygt 20 år. Här erbjuds lunch på vardagar, samt catering och mötesrum. Lunchmenyn består av svensk husmanskost och andra europeiska rätter.

I företagsområdet nedanför Stig Center ligger Mat & Potatis, som har öppet för lunch på vardagar och även erbjuder catering för olika tillfällen. Här serveras dagens lunch i form av husmansrätter såsom köttbullar, stekt strömming och fisk- och skaldjurssoppa, men även med vissa inslag av internationella rätter såsom pad thai. I lunchen ingår även en buffé med olika sallader, röror, grönsaker och såser. På fredagar kan man unna sig fredagsmys med glassdessert eller något annat som är lite extra.

Utöver lunchserveringen erbjuder Mat & Potatis även catering till både fest och företag. Här kan man beställa cateringmenyer med varmrätter, kalla bufféer eller tapas till studentfester, bröllop och andra högtider. Man kan även beställa lunchcatering till företaget, catering till mötet, minimässan eller kick-offen, eller fikacatering till kontoret. För den som ska ha exempelvis internmöte eller redovisning finns det mötesrum att boka på restaurangen. Utanför lunchtid går det även att hyra restaurangen för fest och event.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Mat & Potatis!

Användarbilder på Mat & Potatis Visa alla

  • Lägg till bild