Nimbus Öckerö

inga betyg
Restaurang
Hotell
Konferenslokal
Nimbus Öckerö
inga betyg

Nimbus Öckerö ligger på Öckerös östra sida i Göteborgs skärgård. Är det vacker natur och svindlande havsutsikt du vill uppleva så har du hamnat helt rätt – här kan du njuta av mat och dryck, bo över i en av sjöstugorna, bada bastu och ha konferens.

Du hittar Nimbus Öckerö ungefär 40 minuter från Göteborg. Här serveras lunch och fika eller något att dricka för den som vill stanna till med båten – eller bilen. Vill man så kan man även boka en stuga, övernatta i deras vandrarhem eller ta del av deras konferensmöjligheter. Väljer du att bo över på Nimbus Öckerö kan du checka in i en av deras sjönära stugor – för närmare havskanten kommer man nästan inte. Dessa stugor ligger på bryggan och inkluderar fyra bäddar, dusch, toalett samt kök. Det finns även bastu att boka för den som vill ta ett dopp.

I restaurangen serveras svensk husman men också internationella rätter. Fisk och skaldjur är såklart en självklarhet på menyn, men även deras sallad har blivit känd. Dagens lunch serveras från måndag till fredag, och på helgerna serveras enklare lunchalternativ såsom hemlagad pizza, matpajer, bakad potatis, sallader och våfflor. I caféet, som har öppet året om, hittar du allt från bakverk till smörgåsar, våfflor och matpajer.

För den som vill boka en konferens på Nimbus Öckerö väntar en natur- och havsnära upplevelse i en rofylld och trivsam miljö, där havet, bryggor och båtar väntar precis utanför. Välj bland flera olika konferensrum med vacker utsikt och boka även in en aktivitet.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Nimbus Öckerö Bilder

Recensioner av Nimbus Öckerö

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Nimbus Öckerö!

Kontaktinformation

Representerar du Nimbus Öckerö?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Nimbus Öckerö?

På Nimbus Öckerö serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Svenskt
  • Husmanskost

Serverar Nimbus Öckerö lunch?

Ja, Nimbus Öckerö har lunchserveringar.

Har Nimbus Öckerö uteservering?

Ja, Nimbus Öckerö har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Nimbus Öckerö?

Nimbus Öckerö ligger på Björnhuvudsvägen 49.