Kommer till Göteborg och ska besöka Sjömagasinet som nu fått nya ägare och halvbra recension i DI. Förväntningarna är höga och dom faller snabbt utför. Vi har varit här länge sedan på Mannerströms tid. Redan i dörren möts vi av en man (säkert ägare) som är helt mal placé och känner att hmmm, hur ska denna kväll bli.
Maten, ja dyr och långt ifrån förväntningarna. Förrätterna som vi valde var ostron och dom var bra, och Fröyalaxen var vacker att se på men helt smaklös. Sen kommer huvudrätterna som är alldeles för stora och inte värd ens hälften av priset. Halstrad piggvar med spenat och gräddiga murklor (495 kräver sin tillagning). Var var dom? Istället bönor, sockerärter, sparris och potatis. Rödspättan var väl ok men inte mer.
Här krävs jobb och framförallt lite mer professionellt engagemang av ägarna.
Kommer till Göteborg och ska besöka Sjömagasinet som nu fått nya ägare och halvbra recension i DI. Förväntningarna är höga och dom faller snabbt utför. Vi har varit här länge sedan på Mannerströms tid. Redan i dörren mö...