Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tidbloms Pub & Restaurang

4,5 • 2 recensioner
Tidbloms Pub & Restaurang

I anrika lokaler på Olskroksgatan hittar du Tidbloms, en svensk gastropub med skön stämning och brittisk atmosfär. Här kan du äta en bit mat, ta något att dricka eller roa dig med ett pubquiz eller en afterwork. Dessutom går det bra att ordna fest i lokalerna.

Få ställen i Göteborg tycks så brittiska som puben tillika kvarterskrogen Tidbloms. Med två salar, en matsal och en bardel intill entrén finns det utrymme för mycket umgänge, oavsett om du vill äta eller ta ett glas. Menyn varierar efter säsong och består av både klassiska pubrätter och moderna inslag – allt från hamburgare och fish n’ chips till toast skagen, risotto och caesarsallad. Den som är törstig hittar ett stort utbud av öl på fat och flaska, samt över 30 olika sorters whisky att fukta strupen med.

Även miljön har fått bevara sin klassiska stil, men med små uppdateringar. De historiska lokalerna kantas av barlagda tegelväggar, blommiga tapeter, bruna lädersoffor och mörka trämöbler med brittisk touch. Här kan man inte bara mötas upp över en burgare och en öl. Vill man sätta sina kunskaper på prov arrangeras quiz varje vecka, och för den som gärna avrundar veckan med en fredags-AW är det fritt fram. Eller varför inte abonnera hela stället och ordna fest?

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jan 2019

Mycket bra - god mat - bra öl och god stämmning

2 nov 2019

Trevligt ! God mat! .....men är det öppet i oktober 2019 ???