Recension av Vigårda Avenyn – av Charlotte A.
Är väldigt skärrad när det kommer till Vigårda. Det är gott, har en trevlig interiör, ett hållbart koncept och är smidigt när man vill äta någonting snabbt för en schysst peng. Jag gillar även restaurangen här på Avenyn!
Men alltså, det påminner för mycket om den gyllene bågen, burgarna är alldeles för stekta, tillbehören känns bortkastade och förstörda (jag menar att de kan laga med mer finess och kärlek) och det liksom händer ingenting ”mer”... ingen komplexitet eller överraskningar vad gäller smaker, konsistens eller såser.
Åt deras Bistro-burgare med ost, tryffelmajjo och bacon där det liksom låg helt geggigt och endast med en liten skiva under brödet och haloumisalladen som inte var speciellt skrytsam. Deras pommes och Vigårdasås är dock väldigt fint tillsammans!
Lite mellanmjölk men jag förstår ändå varför det är populärt... om det inte vore för alla magiska burgare jag ätit där ute och har som referensram så hade det säkert landat på en 4:a. Nä, Vigårda behöver allt steppa upp - vilket de har potential till!