Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kasai

4,0 • 8 recensioner
Kasai

På Kasai, stans första japanska dinner club, står sociala middagar med olika typer av mat i fokus – allt från izakaya, moderna tolkningar av traditionella japanska rätter, till grillat och sushi. Restaurangen huserar i gamla Hotellet och drivs av Paulo Fagundez, Felix Granander och Jerry Forsberg tillsammans med den prisade kocken Danny Elmaleh. Här hittas restaurang, cocktail lounge, dinner club, privat matsal och en japansk trädgård under samma tak.

Idén till Kasai kommer från liknande koncept i storstäder som London, New York och Dubai. Här handlar det om att servera cocktails och japanska fusionrätter i snygg miljö med livlig atmosfär. Menyn består av allt från sushi och sashimi till japanska grillrätter från Robatabaren och kreativa tolkningar från restaurangens izakaya, japanska matbar. Bland rätterna hittas exempelvis baos, japanska sallader, rolls, poké och spett, och även cocktaillistan är fylld med varierande smaker och influenser. Här kan man hitta såväl klassiska cocktails med en twist som Kasais egna signaturdrinkar.

Till konceptet hör även kombinationen mat, cocktails och fest. Den som vill ha underhållning ska besöka middagsklubben Ochaya, som hålls på fredagar och lördagar och bjuder på uppträdanden, dans, musiker och dj:s. Här serveras set-menyer och cocktails till ett begränsat antal gäster. För den som vill äta lite mer avskilt har restaurangen även en privat matsal, Lotus Room, med plats för upp till 15 personer. Lotus Hideaway, den japanska trädgården på innergården, går annars att boka för lite större sällskap såsom födelsedagsfirare eller företag.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Positivt överraskad av Kasai efter ett väldigt lyckat besök igår kväll! Servicen var den bästa jag fått på länge. Vid första anblick på menyn såg det väldigt dyrt ut, då jag trodde man skulle äta 3-4 rätter per per... Visa hela »

Kasai levererade en bra bit över förväntan för mig. Snygg lokal, bra service och riktigt god mat. Bäst av det jag åt var savoykålen.

Har hittills endast testat delar av det breda konceptet, och av det jag fått nöjet att prova, är jag mer än nöjd.

Tror på utformningen i sin helhet, men eftersom jag endast testat maten än så länge, väljer jag att fokusera där. Rä... Visa hela »

Jag gillar detta stället, coolt med dinner-night-show. Men senaste nyårssupen 31/12 var alldeles för halv-dan i min smak. Kändes som rätterna kastades utan någon kärlek till mat eller fint upplägg. Har både hört gott och dåligt efter senaste... Visa hela »

Maten var god, men vi fick den SÄMSTA servicen. Att få beställa dricka tog ca 15 min. Sedan tog det ca 30-40 min för att få drinken.

Vår servitris var mer intresserad av att stå och prata med sina kollegor och när vi försökte vinka in he... Visa hela »

Helt okej, men rätt dyrt för ingen överdrivet bra service. En i sällskapet beställde oljekakan men servitrisen kom med en annan efterrätt (över 400kr) och frågade att det var okej om hon kunde ta den då hon råkat trycka in fel rätt vid bestä... Visa hela »

Imponerande, fantastisk mat och trevlig personal. Rekommenderas varmt!!

:) bra jobbar grabbar!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

toopen ställe rekommenderas.