Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kasai

3,5 • 21 recensioner
Kasai

På Kasai, stans första japanska dinner club, står sociala middagar med olika typer av mat i fokus - allt från izakaya, moderna tolkningar av traditionella japanska rätter, till grillat och sushi. Restaurangen huserar i gamla Hotellet och drivs av Jerry Forsberg och Paulo Fagundez (Bubbles & Brunch) tillsammans med den internationella kocken Danny Elmaleh. Klubbdelen på undervåningen går under namnet Ochaya och bjuder på bland annat house, hiphop och internationella dj:s.

Se även Mini Kasai

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 aug 2018

Herregud vilket skämt.
Stället är snyggt. Servitriserna som är gulliga och rara.
That´s it.
Showen på bottenvåningen är lame. Mest för att det varar i 2 minuter annars är väl aktörerna duktiga-ish.
Maten är en brutal... Visa hela »

9 nov 2018

Jag har varit på Kasai vid tre tillfällen, två gånger för middag och en gång för brunch.
Första gången var jag med min kille och vi satt i baren där kunde man se kockarna laga sushin framför en, vilket jag alltid tycker är kul. ... Visa hela »

Listad i: Fusion, Favoriter!
10 nov 2018

Wow vilket ställe! Vilken upplevelse!!
Har länge velat skriva en recension men aldrig vetat hur jag ska börja?! Hur beskriver man kasai så att någon annan ska förstå känslan, skulle säga gå dit!!!
Har varit där flera gånger, m... Visa hela »

Listad i: Tapas tapas tapas
17 okt 2019

Har haft sjukt kul på nedervåningen vid två tillfällen nyligen. Det tydligaste som slår en är hur unikt det fortfarande är i Stockholm med ett alternativ för middag och fest i ett. Det är på ett sätt inget galet, men sticker ändå... Visa hela »

1 dec 2016 · Uppdaterad

Positivt överraskad av Kasai efter ett väldigt lyckat besök igår kväll! Servicen var den bästa jag fått på länge. Vid första anblick på menyn såg det väldigt dyrt ut, då jag trodde man skulle äta 3-4 rätter per per... Visa hela »

6 aug 2018

Jättebra mat, jättebra drinkar - men ändå är känslan att det är för dyrt för det man får. Krävs många små rätter för att bli mätt och det drar snabbt iväg i pris. På sätt och vis, värt ett besö... Visa hela »

Listad i: Alltid Asiatiskt!
31 mar 2019

Har bara ätit här på julen. Tog en spontanare hit för deras julbord. Ringde och frågade om de hade bord för 2 och det kunde de ordna.

Julbordet var på ett ställe utomhus där de byggt så att man kan sitta med värmeelement. så... Visa hela »

3 mar 2019

Jag ser att recensionerna är rätt varierade, själv stämmer jag in i hyllningskören. Beställ in crispy spicy tuna och corn tempura så förstår du vad jag menar 🙌

Dessutom kul ställe med mycket som händer, personalen är intresserad... Visa hela »

1 maj 2019

Synd att man inte går till Kasai oftare än vad man gör, köket är fantastiskt, uppläggningarna en klass för sig, ombonat, goda drinkar, servisen personlig, klubben en trappa ned spelar galet medveten musik som de stora klubbarna i världen, enda stället so... Visa hela »

15 sep 2016

Har hittills endast testat delar av det breda konceptet, och av det jag fått nöjet att prova, är jag mer än nöjd.

Tror på utformningen i sin helhet, men eftersom jag endast testat maten än så länge, väljer jag att fokusera där. Rä... Visa hela »

8 okt 2017

Kasai levererade en bra bit över förväntan för mig. Snygg lokal, bra service och riktigt god mat. Bäst av det jag åt var savoykålen.

18 mar 2019

Kasai har sedan länge varit en av mina favorit ställen att käka på. Inte längre dock, förklaringen finns längre ned.
Sedan invigningen har jag varit tillbaka flera gånger. Menyn vid starten var rent ut sagt fantastisk. Bilderna nedan visar hur fantastisk... Visa hela »

14 jun 2019

Hade förbeställt mat för stort sällskap och ändå tog det en timme innan första rätten kom. Fick då sojabönor och sedan dröjde det ytterligare 20 min innan nästa. Det är inte service i linje med det pris som maten kostar. Maten var go... Visa hela »

17 okt 2017

Jag gillar detta stället, coolt med dinner-night-show. Men senaste nyårssupen 31/12 var alldeles för halv-dan i min smak. Kändes som rätterna kastades utan någon kärlek till mat eller fint upplägg. Har både hört gott och dåligt efter senaste... Visa hela »

18 dec 2018

Den utlovade julshowen var så smaklös och dålig arrangerad att jag fick skämmas inför mina anställda, jag tycker inte att man kan kalla det en show och det var inte i närheten av japanskt eller ens asiatiskt. Som tur var så smakade maten mycket bra annars h... Visa hela »

7 dec 2018

Var där när dom körde ”Le petit chef” och det va absolut en upplevelse i sig men maten var under all värdighet. Kall mat blandat med billiga råvaror och dåligt serverad mat drar ner betyget avsevärt. Kan inte rekommendera detta äventyr.

4 nov 2017

Maten var god, men vi fick den SÄMSTA servicen. Att få beställa dricka tog ca 15 min. Sedan tog det ca 30-40 min för att få drinken.
Vår servitris var mer intresserad av att stå och prata med sina kollegor och när vi försökte vinka in henne b... Visa hela »

23 feb 2018

Jag hade högre förväntningar, men blev tyvärr besviken. Maten var helt ok, fin atmosfär, MEN när det var dags att betala notan så blev det plötsligt för svår matematik för servitrisen. Hon kom med en nota på 811 kr. Jag och mitt säl... Visa hela »

7 dec 2016

Helt okej, men rätt dyrt för ingen överdrivet bra service. En i sällskapet beställde oljekakan men servitrisen kom med en annan efterrätt (över 400kr) och frågade att det var okej om hon kunde ta den då hon råkat trycka in fel rätt vid bestä... Visa hela »

26 okt 2016

Imponerande, fantastisk mat och trevlig personal. Rekommenderas varmt!!

Sida 1 av 2