Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kasai

3,4
27 betyg
Redigera Kasai
Kasai

På Kasai, stans första japanska dinner club, står sociala middagar med olika typer av mat i fokus - allt från izakaya, moderna tolkningar av traditionella japanska rätter, till grillat och sushi. Restaurangen huserar i gamla Hotellet och drivs av Jerry Forsberg och Paulo Fagundez (Bubbles & Brunch) tillsammans med den internationella kocken Danny Elmaleh. Klubbdelen på undervåningen går under namnet Ochaya och bjuder på bland annat house, hiphop och internationella dj:s.

Se även Mini Kasai

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
29 aug 2018

Herregud vilket skämt.
Stället är snyggt. Servitriserna som är gulliga och rara.
That´s it.
Showen på bottenvåningen är lame. Mest för att det varar i 2 minuter annars är väl aktörerna duktiga-ish.
Maten är en brutal... Visa hela »

11 feb 2020

Nej, nej, nej. Kass-aj!
Var på premiären för det nya konceptet Kyoto, en "cabaretklubb" som bland annat Marcus Schuterman står bakom. Jag har liksom inte ord för hur dåligt och fjantigt allting var. Det hängde lite blommor i taket, and that's... Visa hela »

9 nov 2018

Jag har varit på Kasai vid tre tillfällen, två gånger för middag och en gång för brunch.
Första gången var jag med min kille och vi satt i baren där kunde man se kockarna laga sushin framför en, vilket jag alltid tycker är kul. ... Visa hela »

Listad i: Fusion, Favoriter!
10 nov 2018

Wow vilket ställe! Vilken upplevelse!!
Har länge velat skriva en recension men aldrig vetat hur jag ska börja?! Hur beskriver man kasai så att någon annan ska förstå känslan, skulle säga gå dit!!!
Har varit där flera gånger, m... Visa hela »

Listad i: Tapas tapas tapas
1 dec 2016 · Uppdaterad

Positivt överraskad av Kasai efter ett väldigt lyckat besök igår kväll! Servicen var den bästa jag fått på länge. Vid första anblick på menyn såg det väldigt dyrt ut, då jag trodde man skulle äta 3-4 rätter per per... Visa hela »

17 okt 2019

Har haft sjukt kul på nedervåningen vid två tillfällen nyligen. Det tydligaste som slår en är hur unikt det fortfarande är i Stockholm med ett alternativ för middag och fest i ett. Det är på ett sätt inget galet, men sticker ändå... Visa hela »

22 feb 2020 · Uppdaterad

Hit välkomnas man med en bar direkt efter entrén och en hovmästare som visar dig till bordet. Vi fick ett trevligt bord för två längst in i lokalen mot ”innergården”. Det är ganska ljust här i början av kvällen men under tidens g... Visa hela »

30 nov 2019

Restaurang på ovanvåningen. Skönt barhäng på entrévåningen. Restaurang och party på nedervåningen. Tyvärr har de byggt bort det stora dansgolvet, där nu istället matgäster sitter och äter, samt ett stort högt bord dä... Visa hela »

29 jan 2021

Var här på brunch och måste säga att jag blev lite besviken. Lokalen är fin och personalen är trevliga men maten är det ingen wow-faktor på.
Det var en helt vanlig sushibuffe och inget utöver det vanliga. Billigt var det inte heller.

31 mar 2019

Har bara ätit här på julen. Tog en spontanare hit för deras julbord. Ringde och frågade om de hade bord för 2 och det kunde de ordna.

Julbordet var på ett ställe utomhus där de byggt så att man kan sitta med värmeelement. så... Visa hela »

6 aug 2018

Jättebra mat, jättebra drinkar - men ändå är känslan att det är för dyrt för det man får. Krävs många små rätter för att bli mätt och det drar snabbt iväg i pris. På sätt och vis, värt ett besö... Visa hela »

Listad i: Alltid Asiatiskt!
15 sep 2016

Har hittills endast testat delar av det breda konceptet, och av det jag fått nöjet att prova, är jag mer än nöjd.

Tror på utformningen i sin helhet, men eftersom jag endast testat maten än så länge, väljer jag att fokusera där. Rä... Visa hela »

1 maj 2019

Synd att man inte går till Kasai oftare än vad man gör, köket är fantastiskt, uppläggningarna en klass för sig, ombonat, goda drinkar, servisen personlig, klubben en trappa ned spelar galet medveten musik som de stora klubbarna i världen, enda stället so... Visa hela »

8 okt 2017

Kasai levererade en bra bit över förväntan för mig. Snygg lokal, bra service och riktigt god mat. Bäst av det jag åt var savoykålen.

3 mar 2019

Jag ser att recensionerna är rätt varierade, själv stämmer jag in i hyllningskören. Beställ in crispy spicy tuna och corn tempura så förstår du vad jag menar 🙌

Dessutom kul ställe med mycket som händer, personalen är intresserad... Visa hela »

30 maj 2021

Översätt till svenska »

Excellent food (tempura), flexible, accomodating and very nice staff, calm and beautiful environment! A very pleasant experience!

18 mar 2019

Kasai har sedan länge varit en av mina favorit ställen att käka på. Inte längre dock, förklaringen finns längre ned.
Sedan invigningen har jag varit tillbaka flera gånger. Menyn vid starten var rent ut sagt fantastisk. Bilderna nedan visar hur fantastisk... Visa hela »

17 okt 2017

Jag gillar detta stället, coolt med dinner-night-show. Men senaste nyårssupen 31/12 var alldeles för halv-dan i min smak. Kändes som rätterna kastades utan någon kärlek till mat eller fint upplägg. Har både hört gott och dåligt efter senaste... Visa hela »

15 dec 2019

Översätt till svenska »

Nice place but the julbord/Christmas table was not so good at all and the stuff was rude!

4 nov 2017

Maten var god, men vi fick den SÄMSTA servicen. Att få beställa dricka tog ca 15 min. Sedan tog det ca 30-40 min för att få drinken.
Vår servitris var mer intresserad av att stå och prata med sina kollegor och när vi försökte vinka in henne b... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.