Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kasai

3,6 • 14 recensioner
Kasai

På Kasai, stans första japanska dinner club, står sociala middagar med olika typer av mat i fokus - allt från izakaya, moderna tolkningar av traditionella japanska rätter, till grillat och sushi. Restaurangen huserar i gamla Hotellet och drivs av Jerry Forsberg och Paulo Fagundez (Bubbles & Brunch) tillsammans med den internationella kocken Danny Elmaleh. Klubbdelen på undervåningen går under namnet Ochaya och bjuder på bland annat house, hiphop och internationella dj:s.

Se även Mini Kasai

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 aug 2018

Herregud vilket skämt.

Stället är snyggt. Servitriserna som är gulliga och rara.

That´s it.

Showen på bottenvåningen är lame. Mest för att det varar i 2 minuter annars är väl aktörerna duktiga-ish.

Mat... Visa hela »

9 nov 2018

Jag har varit på Kasai vid tre tillfällen, två gånger för middag och en gång för brunch.

Första gången var jag med min kille och vi satt i baren där kunde man se kockarna laga sushin framför en, vilket jag alltid tycker är ku... Visa hela »

Listad i: Favoriter!, Fusion
10 nov 2018

Wow vilket ställe! Vilken upplevelse!!

Har länge velat skriva en recension men aldrig vetat hur jag ska börja?! Hur beskriver man kasai så att någon annan ska förstå känslan, skulle säga gå dit!!!

Har varit där flera gå... Visa hela »

Listad i: Tapas tapas tapas
6 aug 2018

Jättebra mat, jättebra drinkar - men ändå är känslan att det är för dyrt för det man får. Krävs många små rätter för att bli mätt och det drar snabbt iväg i pris. På sätt och vis, värt ett besö... Visa hela »

1 dec 2016 · Uppdaterad

Positivt överraskad av Kasai efter ett väldigt lyckat besök igår kväll! Servicen var den bästa jag fått på länge. Vid första anblick på menyn såg det väldigt dyrt ut, då jag trodde man skulle äta 3-4 rätter per per... Visa hela »

8 okt 2017

Kasai levererade en bra bit över förväntan för mig. Snygg lokal, bra service och riktigt god mat. Bäst av det jag åt var savoykålen.

15 sep 2016

Har hittills endast testat delar av det breda konceptet, och av det jag fått nöjet att prova, är jag mer än nöjd.

Tror på utformningen i sin helhet, men eftersom jag endast testat maten än så länge, väljer jag att fokusera där. Rä... Visa hela »

7 dec 2018

Var där när dom körde ”Le petit chef” och det va absolut en upplevelse i sig men maten var under all värdighet. Kall mat blandat med billiga råvaror och dåligt serverad mat drar ner betyget avsevärt. Kan inte rekommendera detta äventyr.

17 okt 2017

Jag gillar detta stället, coolt med dinner-night-show. Men senaste nyårssupen 31/12 var alldeles för halv-dan i min smak. Kändes som rätterna kastades utan någon kärlek till mat eller fint upplägg. Har både hört gott och dåligt efter senaste... Visa hela »

4 nov 2017

Maten var god, men vi fick den SÄMSTA servicen. Att få beställa dricka tog ca 15 min. Sedan tog det ca 30-40 min för att få drinken.

Vår servitris var mer intresserad av att stå och prata med sina kollegor och när vi försökte vinka in he... Visa hela »

23 feb 2018

Jag hade högre förväntningar, men blev tyvärr besviken. Maten var helt ok, fin atmosfär, MEN när det var dags att betala notan så blev det plötsligt för svår matematik för servitrisen. Hon kom med en nota på 811 kr. Jag och mitt säl... Visa hela »

7 dec 2016

Helt okej, men rätt dyrt för ingen överdrivet bra service. En i sällskapet beställde oljekakan men servitrisen kom med en annan efterrätt (över 400kr) och frågade att det var okej om hon kunde ta den då hon råkat trycka in fel rätt vid bestä... Visa hela »

26 okt 2016

Imponerande, fantastisk mat och trevlig personal. Rekommenderas varmt!!

18 sep 2016

:) bra jobbar grabbar!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

1 jan 2018

toopen ställe rekommenderas.

11 mar 2018

Maten är inte värd priset, man går hungrig därifrån dessutom serverar dem inte fräsch mat . Vi fick diarré och kräkningar timmarna efter besökt vilket har aldrig hänt oss i Sverige!! Vi blev magsjuk båda jag och min man efter besöket o... Visa hela »