Flexmassage Lilla Torget

inga betyg
Hälsa
Hemsida
Instagram
Flexmassage
inga betyg
Hemsida
Instagram

På Flexmassage brinner man för att hjälpa dig att må bättre genom massage. Här fokuserar massörerna till fullo på att identifiera dina behov, för att på så sätt kunna anpassa behandlingen så den passar just dig. Flexmassage finns på flera platser runt om i stan, men den här enheten hittar du intill Lilla torget.

På Flexmassage ställer man alltid tre frågor till dig som kommer för att masseras: Hur mår du? Hur kan vi hjälpa dig i dag? Har du ont någonstans? De har nämligen märkt att många inte får höra de frågorna så ofta, och vill ge en upplevelse som är mer än en välgörande massage. De vill att du ska kunna slappna av både mentalt och fysiskt.

Här kan du välja mellan tre olika typer av massagebehandlingar: djup klassisk massage, gravidmassage och bindvävsmassage. De delas sedan upp i underkategorier enligt behandlingens längd och vilket område av kroppen som ska behandlas. Djup klassisk massage hjälper dig att öka cirkulationen i kroppen och motverkar bland annat spänningar i nacke, axlar och rygg. Gravidmassagen fungerar på samma sätt som djup klassisk massage, men då använder sig massören av kuddar för att göra behandlingen så bekväm som möjligt. Gravidmassage kan bokas hos Flexmassage under hela graviditeten. Bindvävsmassage görs med hjälp av en vakuummaskin som på ett kraftfullt sätt får tag i bindväven och ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningar i kroppen.

När du kommer till mottagningen möts du av en hemtrevlig lounge där du kan vänta på din behandling, inredd med sköna fåtöljer, gröna växter och mysiga kuddar. När du fortsätter in till behandlingsrummen möts du av lika fräscha utrymmen där du kan slappna av fullt ut.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Flexmassage Användarbilder

Recensioner av Flexmassage

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Flexmassage Lilla Torget!