Dermatech Dermatech

Guiden till Göteborgs bästa skönhetssalonger

Alla förtjänar att må bra och känna sig vackra, och få saker är dessutom så sköna som att unna sig själv en härlig skönhetsbehandling. I den här guiden har vi samlat tips på riktigt bra skönhetssalonger i Göteborg när du vill bli omhändertagen på bästa sätt. Här finns specialister på allt från ögonbryn till avancerad hudvård, högteknologisk medicinsk hudvård och kostrådgivning. Oavsett vilken typ av behandling du är ute efter så kommer du garanterat hitta en salong som får ditt välbefinnande att blomstra.

Innehållsförteckning
 1. De bästa skönhetssalongerna i Göteborg
  1. Estetic Walk-In – Den ultimata skönhetsupplevelsen
  2. Skönhetsfabriken – Lyxigt lifestylekoncept
  3. Dermatech – Lång erfarenhet i branschen
  4. Hagabadet – Koppla av i anrik och magnifik miljö
  5. Beauty Center Clinic – Mängder av behandlingar - och kurser
  6. Löfvingkliniken – Få den omsorg din hud förtjänar
  7. Femiluxe Beauty & Care – Pampiga lokaler
  8. Beauty Corner – Experter på bryn och fransar
  9. A Beauty Cosmetics Hår & Hudklinik – Specialister på trikologi
  10. Wellness of Wasa – Helhetskoncept som gör lyxen till en del av dig
  11. Göteborg City Spa – En harmonisk oas mitt i centrum
  12. Arken Hotel & Art Garden Spa – En egen värld vid havet
  13. HY. – Skönhet i avkopplande inramning
  14. Studio Aroma – Utförs av specialister
  15. Qui – Brett behandlingsutbud
  16. Stare By Rebecca – Med medicinsk hudvård som specialitet
  17. Advanced Skin Care – Kostrådgivning och medicinsk hudvård
  18. Supine LAB – Stort utbud av behandlingar
  19. Extratips: Flexmassage – Välgörande massage

De bästa skönhetssalongerna i Göteborg

Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In
Estetic Walk-In

Estetic Walk-In

Den ultimata skönhetsupplevelsen

Estetic Walk-In finns på flera håll och kanter i Sverige, bland annat i Göteborg. Här erbjuder man ett brett utbud av skönhetsbehandlingar såsom fillers, hårborttagning och hudföryngring. På kliniken arbetar legitimerad personal med ambitionen att erbjuda den ultimata skönhetsupplevelsen.

Skönhetsfabriken
Skönhetsfabriken
Skönhetsfabriken
Skönhetsfabriken
Skönhetsfabriken
Skönhetsfabriken
Skönhetsfabriken
Skönhetsfabriken

Skönhetsfabriken

Lyxigt lifestylekoncept

Skönhetsfabriken erbjuder ett lyxigt lifestylekoncept mitt i Göteborgs innerstad. Tanken är att med välmående som ledord skapa en helhetsfilosofi som sätter din hälsa och dina behov i fokus. Här finns hårvård, hudvård, träning, relax och kroppsbehandlingar, alla indelade i olika ”fabriksdelar” i den pampiga lokalen. Stor vikt läggs vid individuella behov, och för att du ska hitta rätt behandlingar ingår alltid konsultation med en behandlingsterapeut när du bokar in en tid.

Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech
Dermatech

Dermatech

Lång erfarenhet i branschen

På Dermatech är man i trygga händer – grundaren Jeanine Roberts är nämligen inte bara behandlare själv, utan utbildar branschen i flera olika tekniker. Här ligger fokus alltid på resultatinriktad hudvård för att uppnå din optimala hudhälsa. Dermatech erbjuder både enkla och avancerade behandlingar och kan behandla bland annat rynkor, ojämn hud, ärr, bristningar och oönskad hårväxt. Salongen erbjuder också färgning och formning av bryn och fransar.

Koppla av i anrik och magnifik miljö

På det anrika Hagabadet har göteborgare kopplat av och inhämtat ny energi sedan 1876. I den unika signaturpoolen Ägget, som fått sitt namn efter sin form, badar du än idag under samma magnifika väggmålningar som då. Du kan även njuta av flera sorters spa-kurer, ansiktsbehandlingar, inpackningar, kurbad och osteopatisk ansiktszonterapi. Hagabadet har numera även spa-filialer i andra delar av staden, nämligen strax intill Centralstationen och på Hisingen.

Beauty Center Clinic

Hemsida

Mängder av behandlingar - och kurser

Mitt i stan ligger Beauty Center Clinic som samlat skönhetsexperter inom flera olika områden. Oavsett om du är ute efter en klassisk ansiktsbehandling, AHA-behandling, massage, manikyr, pedikyr eller hårborttagning så kan du enkelt smita in här, kanske till och med under lunchrasten? Beauty Center Clinic erbjuder även makeup, fransförlängning och nagelförlängning. Om du är intresserad av att själv lära dig mer så håller salongen kurser inom alla behandlingar som erbjuds.

Löfvingkliniken

Hemsida

Få den omsorg din hud förtjänar

På Löfvingskliniken är man experter på skönhetsbehandlingar och hudvård. Här erbjuds exempelvis estetisk och medicinsk botoxbehandling, fillers, medicinsk hudterapi och hudvitaliserande injektionsbehandlingar. För både ansikte och kropp kan du få kemisk peeling av olika typer samt olika sorters laserbehandlingar. Löfvingkliniken erbjuder också vaxning och andra sorters hårborttagning. 

Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care
Femiluxe Beauty & Care

Femiluxe Beauty & Care

Pampiga lokaler

Naglar, fransar och bryn är specialiteten på denna pampiga salong på Engelbrektsgatan. Nicole, som driver stället, har mångårig erfarenhet av och stor passion för yrket och branschen. Här kan man förstärka, förlänga eller fräscha upp naglarna, färga och forma brynen samt boka lash- och browlift för en piggare look.

Beauty Corner

Hemsida

Experter på bryn och fransar

Känner du igen känslan av att veta exakt vad du är ute efter, men inte riktigt hur du ska nå dit? När det gäller funderingar som rör skönhet så kan Salong Beauty Corner hjälpa dig. De duktiga medarbetarna har lång erfarenhet av skönhetsbehandlingar som fransförlängning, shading, ombrebryn, microbladning, brynförlängning, trådning, permanent fransböjning och tandblekning. Snygga ögonbryn och fransar är ett lätt sätt att direkt skapa en fräsch och naturligt snygg look. Här får du guidning för att hitta rätt metod för just dig.

A Beauty Cosmetics Hår & Hudklinik

Hemsida

Specialister på trikologi

På Beauty Cosmetics är trikologi - läran om hår och hårbotten - det främsta specialområdet. Här kan du få hjälp med alla typer av håravfall, alopecia och hudproblem som psoriasis och mjälleksem. För att kunna ställa rätt diagnos och ge rätt behandling används en mikrokamera som förstorar upp hår och hårbotten 200 gånger. Utifrån resultatet tas en behandling efter just dina behov fram. Utöver trikologi erbjuder Beauty Cosmetics även vaxning samt övrig hud- och hårvård.

Wellness of Wasa

Helhetskoncept som gör lyxen till en del av dig

I de ljusa och nyrenoverade lokalerna mitt i Vasastan erbjuder Wellness of Wasa ett stort antal skönhetsbehandlingar. Det erfarna teamet som jobbar här har ett tydligt mål: att sätta guldkant på din vardag. Salongens motto lyder "låt lyxen bli en del av dig" och här finns det många olika sätt att göra det på. Wellness of Wasa erbjuder bland annat klippning, färgning, massage, hudvård, fotvård, fransförlängning, olika brynbehandlingar, make-up, vaxning och spraytan. 

Göteborg City Spa

Hemsida

En harmonisk oas mitt i centrum

Vill du lämna stadens puls och försvinna in i en harmonisk och avkopplande oas för en stund? Göteborg City Spa känner väl till våra behov av lugn och flykt från stadens stress. Mitt i centrala stan kan du få njuta av total relax och välja bland ett stort utbud av massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Vill du bara bli omhändertagen och slippa tänka? Välj något av de härliga spapaketen.

Arken Hotel & Art Garden Spa

En egen värld vid havet

Här får du känslan av en härlig get-away - utan att lämna stan. Trots den omedelbara närheten till Göteborg har Arken lyckats skapa en helt egen värld där välbefinnande och njutning står i centrum. Medan du njuter av bad i varma källor och härliga behandlingar tittar du samtidigt ut över havet och västkustens berömda karga klippor. Förutom den magnifika utsikten kan du njuta av sköna ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, inpackningar och kurbad. Du som vill kan stanna över natten, medan du som hellre sover hemma är tillbaka vid Göteborgs centralstation på 30 minuter.

HY.

Skönhet i avkopplande inramning

Personligt bemötande i en lika personligt inredd salong, sätter prägel på besöket, där du väljer mellan tre olika behandlingstider. Satsa på en skräddarsydd stund, utformad efter dina behov, och välj mellan allt från vaxning, kemisk peeling och injektionsbehandlingar till avkopplande massage eller omgång med salongens Dermapen, som sätter fart på den naturliga kollagenproduktionen.

Utförs av specialister

På Studio Aromas skönhetssalong möts du av auktoriserade hud- och massageterapeuter samt specialister inom medicinsk hudvård. Här kan du skämma bort dig själv med behandlingar från topp till tå, såsom kemisk peeling, microneedling, spraytan, fotvård, massage, fransar och bryn. Många av behandlingarna är ekologiska och probiotiska, med noga utvalda produkter. Salongerna hittar du på Brunnsgatan samt Teatergatan.

Qui

Brett behandlingsutbud

Centralt beläget mitt i Vasa ligger Qui, en skönhetssalong där man jobbar med resultatinriktad hudvård som skräddarsys efter varje kunds behov. På behandlingslistan hittar vi allt från kemisk peeling till botox, vaxning och mycket mer. Quis terapeuter är både utbildade i Sverige och har internationell examen för att hålla högsta standard. Här får du alltid en gratis konsultation före behandlingen.

Stare By Rebecca

Med medicinsk hudvård som specialitet

Rebecca Stare är i grunden sjuksköterska och därtill certifierad estetisk injicerare och behandlare. Målet med kliniken är att ha ”nöjda kunder i behaglig miljö”. Det är ett mål som redan är uppnått - salongen är omåttlig populär. Här erbjuds hudbehandlingar som restylane, microblading, botox och andra metoder för hudförbättring. Rebeccas vision är tydlig: att erbjuda behandlingar som piffar upp utsidan och låter livets goda balsamera själen.

Advanced Skin Care

Hemsida

Kostrådgivning och medicinsk hudvård

Advanced Skin Care har ett helhetstänk när det kommer till skönhet och hälsa och man fokuserar på avancerad hudvård. Här erbjuds klassiska ansiktsbehandlingar, men också moderna tekniker som hudslipning och dermapen, som är en metod för att effektivt förnya huden. Därtill tror de kunniga medarbetarna på kostens läkande kraft. Som ny kund får man en fri kost- och näringsprofil när man påbörjar en hudvårdsbehandling.

Supine LAB

Stort utbud av behandlingar

Mitt i hjärtat av Linné ligger Supine LAB – en skönhetssalong som erbjuder ett brett utbud av behandlingar med allt från botox och restylane till ansiktsbehandlingar och kosmetisk tatuering. Här arbetar sjuksköterskor som är utbildade för injektioner, samt läkare och auktoriserade hudvårdsterapeuter. På behandlingsmenyn hittar du det mesta.

Flexmassage Lilla Torget
Flexmassage Lilla Torget
Flexmassage Lilla Torget
Flexmassage Lilla Torget
Flexmassage Lilla Torget
Flexmassage Lilla Torget
Flexmassage Lilla Torget
Flexmassage Lilla Torget
Flexmassage Lilla Torget
Flexmassage Lilla Torget
Flexmassage Lilla Torget
Flexmassage Lilla Torget

Extratips: Flexmassage

Välgörande massage

Något som definitivt ger utstrålning är att må bra på insidan. För en massage som gör gott är Flexmassage ett bra alternativ. Här fokuserar man nämligen på just det: välmående inifrån ut. Välj mellan djup klassisk massage, bindvävsmassage och gravidmassage, vilka ytterligare delas upp i underkategorier enligt behandlingens längd och vilket område av kroppen som behandlas.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta