Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hårspa

0,0
0 recensioner
Hårspa

I ljusa, fräscha lokaler vid Käringbergets gemytliga centrum ligger skönhetscentret Hårspa. Sedan 2007 har frisören Carolina Eriksson drivit salongen. Med tiden, och tillsammans med kollegan Anna-Karin, har Carolina utvecklat salongen från att enbart vara en frisörsalong till att idag vara ett komplett skönhetscenter där även fransförlängning, ansiktsbehandlingar, massage och vaxning erbjuds.

Hårspas koncept är att kunna ge kunderna en personlig helhetslösning, där både inre och yttre välbefinnande står i centrum. När det gäller hårvård vill Hårspa hjälpa till att få fram varje kunds personliga uttryck genom håret. Hårspa erbjuder klippning, färgning, håruppsättningar samt hårförlängning och Carolina konsulterar vant kunder för att tillsammans hitta en stil som ger något extra till det personliga uttrycket. Salongen använder sig av Kevin Murphy, ett modefokuserat hårvårdsmärke vars produkter är tillverkade av förnybara och hållbara ingredienser och där allt är fritt från sulfat och parabener.

Anna-Karin har breda kompetenser inom skönhet och är utbildad till både fransstylist, skönhetsterapeut och massör. På Hårspa erbjuder hon en rad olika behandlingar, som fransförlängning, lash lift, vaxning, ansiktsbehandlingar, massage och cellulitbehandlingar. Olika metoder används, bland annat sockervax och trådning för formning av ögonbryn.

Både Carolina och Anna-Karin brinner för skönhet utifrån ett hållbart perspektiv och sätter värde i att hålla sig uppdaterade. Genom regelbundna utbildningar, visningar och kurser håller de sig á jour med de senaste trenderna och teknikerna inom hår och skönhet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Hårspa!

Användarbilder på Hårspa

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild