Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

M & M Nail & Beauty Center

5,0
22 betyg
Redigera M & M Nail & Beauty Center

På en lugn adress i mysiga Linné ligger skönhetssalongen som erbjuder ett flertal avancerade behandlingar så som hudföryngring och injektionsbehandlingar på resultatinriktad nivå, men även olika nagelbehandlingar utförda av ingen mindre än utnämnda världsmästaren inom just naglar.

Salongen välkomnar besökaren med ett stort fönster ut mot Vegagatan, bara ett stenkast från Slottsskogen, vilket ger lokalen gott om naturligt ljus. På entréplan möts du av salongens butik där du hittar utvalda produkter så som make up och hudvård med märken som Maria Åkerberg, Nimue och PH Formula.

En trappa upp hittas behandlingsrum och nagelstudio.

Madeleine Wolf, ägare av salongen, har ett passionerat förhållande till yrket som nagelterapeut och förutom att erbjuda kreativ design undervisar hon även andra inom yrket. Under hela sin karriär har hon tävlat inom området och har över ett sextiotal utmärkelser där Global Champion 2017 kanske imponerar mest.

Jeanine Roberts, hudterapeut, med utbildning vid bland annat Steiner Beauty School i London, brinner för den resultatinriktade hudvården och är dessutom mycket mån om att lyssna in kundens personliga behov och förutsättningar.

I teamet ingår även en en certifierad estetisk injecerare, samt ytterligare en nagelterapeut.

Användarbilder på M & M Nail & Beauty Center Visa alla

  • Lägg till bild
  • Innan och efter. – Bild från M & M Nail & Beauty Center av Maria P.
  • Här precis innan återbesök 5v – Bild från M & M Nail & Beauty Center av Sanela M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
14 mar 2019

Alltid så himla nöjd med mina naglar efter Madde tagit hand om dem! Ser sjukt proffsigt ut och blir alltid som jag tänkt mig! Om jag vill ha någon liten extra detalj eller motiv löser hon det! Ett riktigt proffs helt enkelt!

11 mar 2019

Är alltid nöjd med mina naglar. Trevlig personal i avslappnad miljö.

11 mar 2019

Outstandig naglar i världsklass.
Njuter mina fantastiska naglar och besöken på salongen kantas av skratt och värme. Professionella, inkännande terapeuter. Får alltid kommentarer om hur snygga naglar jag har, oavsett om dem är nygjorda eller 4 v, så hå... Visa hela »

22 mar 2019

Underbart ställe och fantastiska människor!
Största kramen till underbara Jeanine som tar hand om mig och min man!

19 mar 2019

Världens bästa salong! Madde är en lysande stjärna som gör världens finaste naglar!

17 mar 2019

Madde gör naglar i toppklass.
Allt ifrån den enklaste lackningen till konstnaglar i alla dess skepnader.
Ett stort plus är även att dom har ett brett sortiment utav Maria Åkerbergs produkter.

16 apr 2019

Mina naglar går aldrig obemärkta och finns ingen annan plats jag skulle gå till. För snygga naglar, är Madde oslagbart bäst đŸ’…đŸ»

10 apr 2019

Är alltid fantastiskt nöjd med mina snygga naglar efter att ha varit hos Madde. Får mycket beröm av andra som ser naglarna. Det är mycket trevlig atmosfär och avslappnande känsla att vara där en stund.

22 mar 2019

Toppen ställe!
Man blir väl omhändertagen.

22 mar 2019

Madde gör naglar så t o m en perfektionist som jag blir imponerad o lycklig.
Tycker Margitta

18 apr 2019

Tack, Jeanine
Mina ärr och pigmentfläckar är borta efter besöken hos dig. Det är ingen som tror på mig när jag uppger min ålder, ung i sinne och nu även i ansikte. Tack kära Jeanine dina behandlingar är magiska.
Åsa

21 feb 2019

Bästa i Göteborg, Sverige & Världen. Man går alltid därifrån med perfekta naglar, som alltid hållet. Madde bjuder alltid på sig själv & har a alltid något nytt spännande att komma med.
Kan absolut inte tänka mig någon... Visa hela »

11 feb 2019

Madelene är så proffsig och gör arbetet så oerhört snyggt och hållbart. Hit ska jag gå för alltid.

8 feb 2019

Vill du ha snygga naglar gå hit! Världens bästa nagelterapeut 😍

28 aug 2019

Blev rekommenderad hit av en vän som själv hittat dit på rekommendation. Helt klart en fantastisk upplevelse! Fixade mina handspritsförstörda naglar till mitt bröllop precis så som jag hade tänkt.
Trevlig att prata med, välkomnande och hjärtli... Visa hela »

23 sep 2020

Jeanine har gjort det omöjliga möjligt! Från grå, fet i hyn och fnoskig i ansiktet till fantastisk lyster och silkeslen hy rekommenderar jag finaste Jeanine till alla.
Lugn, och proffsig ut i fingerspetsarna. Plus i kanten för den fantastiska servicen!

27 apr 2019

Jeanines behandlingar är helt fantastiska och ger resultat efter varje besök. Jag kan inte tänka mig att låter någon annan tar hand om mig.

9 apr 2019

Så nöjd! Lyhörd personal som ger ett varmt omhändertagande.
Ansiktsbehandling som både är skön och effektiv.
Alltid nöjd med mina naglar som är snygga & håller länge!

3 apr 2019

Ett underbart ställe med kompetent och trevlig personal. Går regelbundet till Jeanine som tar hand om min hy som jag alltid kämpat med och Maria som fixar mina naglar och gör fillers och botox och jag är troligt nöjd med resultatet och bemötandet. Kan varmt rekomm... Visa hela »

2 apr 2019

Mysigt och familjärt ställe! Väldigt avkopplande att komma dit!

Sida 1 av 2