Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

M & M Nail & Beauty Center

5,0 • 3 recensioner
M & M Nail & Beauty Center

På en lugn adress i mysiga Linné ligger skönhetssalongen som erbjuder ett flertal avancerade behandlingar så som hudföryngring och injektionsbehandlingar på resultatinriktad nivå, men även olika nagelbehandlingar utförda av ingen mindre än utnämnda världsmästaren inom just naglar.

Salongen välkomnar besökaren med ett stort fönster ut mot Vegagatan, bara ett stenkast från Slottsskogen, vilket ger lokalen gott om naturligt ljus. På entréplan möts du av salongens butik där du hittar utvalda produkter så som make up och hudvård med märken som Maria Åkerberg, Nimue och PH Formula.

En trappa upp hittas behandlingsrum och nagelstudio.

Madeleine Wolf, ägare av salongen, har ett passionerat förhållande till yrket som nagelterapeut och förutom att erbjuda kreativ design undervisar hon även andra inom yrket. Under hela sin karriär har hon tävlat inom området och har över ett sextiotal utmärkelser där Global Champion 2017 kanske imponerar mest.

Jeanine Roberts, hudterapeut, med utbildning vid bland annat Steiner Beauty School i London, brinner för den resultatinriktade hudvården och är dessutom mycket mån om att lyssna in kundens personliga behov och förutsättningar.

I teamet ingår även en en certifierad estetisk injecerare, samt ytterligare en nagelterapeut.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2019

Bästa i Göteborg, Sverige & Världen. Man går alltid därifrån med perfekta naglar, som alltid hållet. Madde bjuder alltid på sig själv & har a alltid något nytt spännande att komma med.

Kan absolut inte tänka mig nå... Visa hela »

8 feb 2019

Vill du ha snygga naglar gå hit! Världens bästa nagelterapeut 😍

11 feb 2019

Madelene är så proffsig och gör arbetet så oerhört snyggt och hållbart. Hit ska jag gå för alltid.