Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Levis Tattoo

5,0
2 recensioner
Redigera Levis Tattoo
Levis Tattoo

I den här tatueringsstudion på Jöns Rundbäcks Plats utförs tatueringar med fokus på naturtrogna, detaljerade motiv. Här jobbar tre olika tatuerare med sina egna unika stilar. Studion är ganska liten, men ljus och utsmyckad med förgyllda spegelramar.

Belägen mitt i den nyare stadsdelen Kville hittas denna personliga tatueringsstudio. Studion startades av välrenommenrade tatueraren Levente och är i dag en levande studio med tre fasta, och ett gäng gästande, tatuerare med olika stilar.

– Många som besöker studion tatuerar sig för första gången och personligt bemötande är en självklarhet, säger Levente.

Oavsett om du har tänkt dig en diskret gaddning av det mindre slaget, eller om du satsar på en kaxig tatuering över hela ryggen, kan du räkna med både skärpa och detaljrikedom. Levente själv jobbar gärna i black and white med tyngdpunkt på realism, dotwork och geometriska figurer. Han fokuserar även på fina linjer i blommönster. Isabelles fokus ligger på surrealistiska motiv i en realistisk stil och Antal jobbar främst med rena linjer och dotwork.

Om man ska göra sin första tatuering är man välkommen på en stunds konsultation, dels för att komma fram till rätt motiv men också för att få full koll på hygien och efterbehandling av tatueringen.

Användarbilder på Levis Tattoo

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
19 jul 2017

Jag är oerhört nöjd med min tatuering jag gjorde hos Levi. Kommer definitivt tillbaka!

26 jun 2017

Den mest fantastiska studion jag haft äran att gadda mig på.