erhm... jag kan inte säga något snällt... det kan jag inte...

Hahaha... jag skrev om Ullared igår. Vilket jävla ställe. Tydligen är det en ny liten Färjan-Håkan på gång i snubben "Ullareds-Morgan". Den där sävliga killen som släpar sig runt och gör en massa skumma saker. Har levt ett rätt ensamt liv berättar han.

Sedan fick han vara med i tv. Då blev det fart på intresset hos damerna. Han berättar dessutom om sina fantastiska aktieaffärer som gud (?) varit hygglig nog och hjälpt honom med. Han berättar att han tillber sina aktier... hmmm... ( vad hände med "du ska inga andra gudar hava... blablabla...). I samma veva som allt detta kommer fram så ploppar det upp det ännu mer brudar... de kallar honom en kristen charmör och flockas runt honom på krogen.

Eftersom han är så otroligt snygg och extrovert så spelar säkert inte de där pengarna eller b-kändis statusen någon roll för tjejernas intresse?! Neeeejdå! De där kvinnorna bryr sig inte om sånt. Eller hur?

Pfft, vad är det för svagsinta brudar som nu plötsligt finner honom attraktiv? Det skulle jag gärna vilja veta. För om, jag bara spekulerar nu, det är kändisskapet och pengarna som nu lockar dessa pentabrudar så är de ju inget mer än... Ullareds svar på "gold diggers"... är med andra ord "dung diggers". Hepp! Bara så där är ett nytt uttryck skapat. Av mig.

Kära Morgan. Du kommer bli så rövknullad av galna pentatjejer de närmsta månaderna att jag nästan tycker synd om dig. Nästan...

Så här är det alltid när tv-bolagen drar fram med sina produktioner. Vi skrattar åt någon stackars sate som blir förlöjligad på tv. Bolagen tjänar lite stålars och drar vidare till nästa programidé. Kvar finns spillrorna av diverse loosers som inte kan hantera den plötsliga förändringen av livsstil. Darwins teorier in action. DET hade varit en dokusåpa jag hade kunnat följa och skratta rått åt.

Hälsa stackaren här. Det kan han behöva.

AB - AB -

Skriv en kommentar

Tycker Morgan är lite otacksam, lite som din praktikant. Sitter och gnäller om ensamhet när han kunde gå på fest och stångas med de andra små tjurarna.
"Jag trivs bättre häääär, och lukta på...."

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Naaw... som lille Ferdinand.

"Ullareds-hunken"
"dung-diggers"....bra där! Lägg till en till
"Ullareds-dunken" Han pimplade rätt bra, och kroppsformen...ja...
med allt sitt dystra filosoferande drar jag en parallell till Dunder-klumpen oxå.

Hahaha. Pentabrudar?! Det var inte igår man hörde det ordet :-D Minns diskussioner på Postis-sidorna i Sydsvenskan om vilka som räknades som pentabrudar. Minns också några år senare då folk var för unga för att minnas varför brudarna kallades penta-brudar. Då gick spekulationerna kring häxor och annat. Mycket underhållande. Känns bra att vara i den generation som fattar ;-)

Pezster 
· Svar till Candy

Hahahaha... allvarligt?! Hur roligt som helst!

Japp. Till slut fick jag nog och skickade in en förklarande text trots att jag var för gammal (Postis är ju för alla under 17 år). Tror dock inte den kom in pga min överålder. Så ungarna fick fortsätta att spekulera och tro på felaktigheter.

Pezster 
· Svar till Candy

Hahaha... snart blir det pga av massor av missuppfattningar säkert ett modeord och positivt laddat.
Inget överraskar mig längre.

Sjukt. Ufon och idioteer får plats i tv. Den där morgan ser ut som en blivande pedofil eller något. folk som levt isolerade och ensamma länge nog har duktigt med fel i huvudet

Pezster 
· Svar till Pleoinius

Ligger något i det där. Ensamvargar brukar vara rätt skumma i skallen.

Har aldrig hört ordet "pentabrudar". Vad är en "pentabrud?"?
Annars är det uppenbarligen väldigt lätt att få brudar, bara du varit inblandad i något hajpat mord eller rån. Tony Olsson blev så trött på alla brev så han skrev t o m en insändare i en av våra kvällstidningar...Här kan man snacka om rätt fuckade brudar.

En pentabrud var förr (90-talet) tjejer i högstadieåldern som permanentade sitt hår så att det blev så där smålockigt och fult. Och alla som permanentade håret såg exakt likadana ut eftersom det tydligen bara fanns en storlek på lockarna. Dessa brudar var ofta rätt korkade. Tänk dagens fjortisar med vitblonderat löshår, ljusrosa läppstift och alldeles för mycket brunkräm. Har jag missat något... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

Från min tid i tonåren (usch) var pentabrudarna något man stötte på utanför städerna... de som gillade att hänga med killarna med moppar och sådana där moppebilar med röd triangel på. Det där med smink och hår var även det ett faktum.
Dagens fjortisar med löshår, läppstift och brunkräm är definitivt 2009 års variant av pentabrudar.

Tyvärr fanns de även inne i städerna men du har nog rätt i att de var mer frekventa utanför. Absolut fulast var när permanenten började växa ut så att bara hälften av håret var burrigt. Och gränsen för utväxten var verkligen spikrak längs hela håret. Värre än färg-utväxt! Så sent som 1998 stötte jag på en med permanent-utväxt. Och det var bara 5 cm kvar av permanenten lä... Visa hela »


Har ni inte fattat en sak
Killen kanske int är IQ reserven direkt, snarare en sådan som förvarades på vårdhem för 30 år sedan för att skydda honom från dig o sig själv
Jag är stolt att se Morgan för han representerar att vi i Sverige har gått från ett samhälle där vi låser in folk utan anledning till att ge dom ett liv
Varför skulle han förgripa sig på någon????... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Pleoinius o Pezster

Vad fan? Stolt över Morgan?! VA?! ÄR DU STÖRD?!
Jisses... du... killen är ju helt skum.
Jag tycker vi borde låsa in betydligt fler människor... inte Morgan dock... men ändå... låsa in FLER!

Jag hade pentat hår då! Fast räknades nog inte till pentabrudar som oftast var snygga och bara det (=bimbo idag). Jag önskade mig skruvlockar eller ett ordantligt burr a la Tempest, men det blev mest SVINTO-TÄLT. Drar fram skolfoton så där vart trejde år med familj eller vänner och sitter och flabbar oss tårögda!!! : D

"Pleoinius o Pezster " vad är detta för signatur? Lite bögig..."jag och min vän tycker likadant..." Haha

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Pleo... är en snubbe på mitt jobb.
Snubben kommenterar nog våra åsikter tidigare... tror jag... annars blir jag rädd.

Men han har väl en egen åsikt och kan lägga till "som Pez"...etc.
Hade jag skrivit som signatur Genius o Pez hade jag fått på flabben av din sambo. *ASG* Lås dörren när du går på toa för säkerhets skull!

Så jävla bra sagt! han morgan är fucking störd!! å jag undrar ochså vad det e för brudar som vill ha han nu? man kan ju undra varför han inte hade nån innan....

Kommentera