Jaha. Då har jag gjort det. Alltså kollat på Ullared på femman. Dumt. Riktigt dumt.

Nu har jag fullt med bilder i skallen som jag hade varit lyckligare utan. Vem i helvete åker till Ullared? Vem står som feta, korkade kor och köar för att komma in i en affär? Plockar på sig drivor med skit, betalar och går ut till campingen för att "festa? Allting medan alla dräller fetvaggandes omkring och pratar på ett skumt sätt som snarare är en sjukdom i halsen än en dialekt.

Nu vet jag var alla inavlade, feta idioter befinner sig. De befinner sig på Ullared på någon slags jävla träff med likasinnade där de dreglar, kläcker ur sig bonniga kommentarer och bara myser som svinen i dypölen vid någon bortglömd gård.

Ullared är Sveriges svar på USAs banjospelande, inavlade, tvilinghillbillies på en veranda. På ett skumt sätt är programmet jävligt intressant. Ni vet... när man ligger bakfull i soffan och kollar på ett urtrist naturprogram om en djurart du egentligen fullständigt skiter i? Du skulle kunna byta kanal... men du gör det inte... du bara stirrar... gapandes... på tv:n... förundrad...


Skriv en kommentar

Men du kollade... DU KOLLADE!

Pezster 
· Svar till Sanning

Jag... kunde... inte... låta... bli...
Fan då. Låt mig vara.

Ullared är som vanligt bara ett försök att imitera USA:
www.peopleofwalmart.com/

Pezster 
· Svar till JB

Vissa saker ska INTE imiteras. Iiiisch. Någon borde starta en site som heter ullaredsfolk.se. Kom igen nu. Ni vet att ni vill :D

Pezster 
· Svar till JB

Så kan vi åka dit med massor av öl... plåta människor och lägga ut dem på nätet. Vi gör det till en fest!!!

JAAA! Nostalgi-trip för mig. Det hade varit skitkul!!! Och en blog på det. Najs! Men den hade inte fått vara uppe länge i Sverige innan ramaskri.

Tänkte på de som klagade på att det inte fanns kläder för tjocka någonstans....Voila! Kollektion Ge-kås!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Allvar! En site med dessa skumma människor på bild hade varit kul. Sedan bilder från "redaktionen" aspackade med kameran i högsta hugg :D

Jag är på! Skriver post-it till kylskåpet för att inte glömma. Har man inte råd resa utomlands nästa år, har man alltid Ullared! Vi ska helst tajma den där familjen som är där i två veckor och campar (de med kanoten).

Tänk vad hemskt om vi skulle avslöja att grejerna de köper där faktiskt finns att köpa billigare på andra ställen...grymt! Å andra sidan vill jag inte locka dem till Malmö!!!!

Hade de lånat temamusiken från Den Sista Färden?
(Har inte kollat.)

Pezster 
· Svar till Gringubben

heh... rätt kul (om det är så)... väldigt... tja... passande?

jamen, det är den banjomusiken jag hört hela tiden..
di-di, ding-ding, ding-ding, ding-ding..

Kommentera