Fick en länk på Aftonhoran mailad till mig om en tjej som ska vara med i en dokusåpa. Hon ska auktionera ut sin oskuld tillsammans med några andra (även killar). För det ska de få 20.000 dollar samt 90% av försäljningssumman (10% går till bordellen där det hela spelas in). Det blev ett ramaskri i Australien och producenten fick fly till Vegas i USA för att undvika stämning.

Moraltanter höjer sina fingrar, tjejens föräldrar blir upprörda och massor av åsikter översvämmar forumen. Sant, det är lite tragiskt och trist att det finns människor som vill - och kan - sälja sig på det här sättet. Men...

Det är inte det som är problemet. Det riktiga problemet är att tittarsiffrorna kommer bli skyhöga. Problemet är att det kommer finnas hur många som helst som är beredda att betala för att ligga med tjejerna och killarna.

Människor är gamar. Vi vältrar oss i andras elände. Har alltid gjort det och vi kommer alltid att göra det. Se bara på motorvägen när det skett en olycka på andra vägbanan. Det är inget som hindrar trafiken men det blir alltid stopp i andra vägbanan med... eftersom folk stannar upp och tittar. De vill se eländet, en kropp eller när det brinner.

En gång såg jag en motorcykelolycka. Jag var först på plats, hindrade den chockade stackaren från att resa sig. Satt bredvid honom och snackade med honom tills dess ambulansen kom. Jag fick be folk dra från platsen. På en tom väg kraschade stackaren och - vips! - så var det kanske 20-30 människor som drog runt olycksplatsen. Kollade på rådjuret som blivit påkört, kollade på motorcykeln, tittade mot oss där jag satt bredvid honom och försökte hålla honom lugn. När röster från massan undrade (så vi hörde det) om det där var hans blod, om han levde och om inte ena benet såg brutet ut... Jag sa till slut ifrån att nästa jävel som öppnar munnen och gör honom mer orolig får stå till svars inför mig när ambulansen kommer. Den kom och folket försvann lika snabbt som de kommit dit.

Människor... Jag har rätt svårt för 95% av mänskligheten om jag ska vara ärlig. Förfallet är detsamma som i gladiatorarenan... det är bara lite mer "civiliserat" nu... eller är det det? Egentligen?


Tänk på det nästa gång ni sitter där framför burken och tittar på förnedringstv.

Skriv en kommentar

ställer mig en annan fråga ... på en skala, hur jävla kul är det att ha sex med en oskuld? de vet inte vad de gör, det är vanligt att tjejen får ont och bryter, överhuvudtaget... wut?

sa sant, sa sant.

Manniskan ar acklig, dem ater bajsar, kissar och har sex.
Jag har alltid haft svart for dem.

Pezster 
· Svar till Dennis

Ibland... om du har otur... så pratar de dessutom med en ibland.

Kan man bjuda på auktionen tro??

"Nu kommer dokusåpan som stannar till vid gränsen, sparkar ner skylten och springer vidare."
LOL, fet beskrivning, det är ju helt sjukt.

Undrar om hon fortfarande tycker det är en bra ide när hon sitter vid auktionsbordet och stirrar in i de stickande små ögon på Dagbjört Jr. III, flintskallig 65 årig millardär, 150cm, 130 kg, storförbrukare av internetpron och SC-12.

Pezster 
· Svar till JB

Hyseriskt kul!!!!!! hahahaha,

LOL @ JB. DET hade varit den enda orsaken att se på programmet. Hennes min i det läget.

Pezster 
· Svar till Antropos

Hahahaha...
Typ:
"oh... fuck. I want out!"

Vet inte det, jag tycker nog gladiatorarenan är ärlig åtminstone.

grejen är väl att de alltid HAR ett out. VILL de inte ha sex och det genomförs ändå blir det våldtäkt. där har vi ett rättsligt drama av intresse. Tjejen ville inte sälja sex till "vinnaren", så nu ska vi stämma henne? Eller våldta. Antingen vara hallick med stämningsansökan (kontraktsbrott) eller genomföra våldtäkt och råka i skiten.... hmmm.... hur tänkte man nu?

Alla människor borde stanna till lite då och då och fråga sig vilken människa de vill vara.

Känns det som att man är nöjd, stolt och har frid i själen är det bara ge sig en klapp på axeln och fortsätta. Känns det som man skäms eller inte känner igen personen i spegel - ja, gjort är gjort, ta lärdom och börja välja rätt.

Jag är nog lite skyldig, jag med...har suttit och tittat på Seconds from Disaster och Air Crash Investigation som en galning den senaste tiden...men jag skyller på ingenjörsnyfikenhet. :)

Blev lockat av artikelns referens till "Jersey Shore" och laddade ner hela säsong 1. Jeeeez. Vilken soppa. 4 killar o 4 tjejer i ett hus på partygatan i New Jersey. Killar fullpumpade av adrenalin, testosteron och steroider med 400% självförtroende och 0% självinsikt. Tjejerna fullpumpade med silikon. Tyvärr verkar det som man använt deras hjärmassa för att fylla pattorna. Springer runt på klubbar ifört string och porrstärna... Visa hela »

Kommentera