Vi fick nya USB-minnen idag på jobb. Ultrasnabba mojänger som man ska kunna kopiera data TILL extremt snabbt. Fina grejjor.

Öh... tror jag. Jag vet inte... för att öppna de där förbannade plastförpackningarna är fan omöjligt! De har omlindat skiten i en hård genomskinlig plast, värmeförseglat kanterna och gjort precis allt de kan för att hindra mig från att komma åt innehållet.

Eftersom vi befinner oss på ett kontor där pennor, knivar... ja... ALLT som är det minsta skarpt magiskt försvinner utan att någon vet hur eller var... så är det kört. Vi får helt enkelt inte upp förpackningarna. Om de bara gjort ett litet pyttehål någonstans man kunde sticka in ett finger och sedan ta det därifrån så hade det kunnat gå med ren styrka men nej... en gjorde ett tappert försök att gnaga lite på en av förpackningarna men fick ge upp det där innan tänderna gick sönder...

Jag slår vad om att det just nu sitter en sadistisk kines och skrattar psykotiskt åt sin onda förpackningsidé i en fabrik någonstans i Kina.

Varför är förresten förpackningen stor som ett A4 ark? USB-minnet är ju mindre än en tändare... jag fattar inte...


UPPDATERAT:

Vi löste det. Vi tog en tändare och eldade lite. En brandvarnares tjut, en arg chef och en allergisk kille med hosta senare så hade vi befriat minnena från förpackningarna. Secceuh Lusbmadat!!!

Skriv en kommentar

Pezster 
· Svar till Nils

Väldigt mycket så... jag kan säga som så här... HADE vi haft tillgång till saxar och knivar hade det gått illa här idag.

Haha, de där förpackningarna går mig på nerverna.
De är jo fan OMÖJLIGA!
Man får ju fan spränga bort dem.

Pezster 
· Svar till JB

Jag har dessutom hört att Sveriges starkaste man, den där magnusson, en gång låg i fosterställning och grät när han inte kunde rå på en förpackning med ett hopprep i.
Det är ren ondska bakom dessa förpackningarna...
;)

Något för musik-/filmindustrin för att slippa fildelning ...?

Gunnar, dessa paket är väl orsaken till att det finns fildelning överhuvudtaget.
Folk fick helt enkelt inte upp paketen med CD'n eller filmen.

*skrattar hysteriskt*

Kommentera