AB har slängt upp en artikel om att 50-åringar inte ska ha bikini. Detta är självklart fel. Så kan man inte skriva. Det finns säkert massor med 50-åringar som kan komma i en bikini utan att det ser för jävligt ut. Ålder har inget att göra med hur du bör klä dig.

Däremot så bör tjockisar absolut inte använda bikini offentligt. Päronformad? Ingen bikini! Tjock? Ingen bikini! Deformerad? Ingen bikini! Osvosvosv...


AARGH! NEJ! My eyes!!!

Jag har under de härliga sommardagar vi tagit del av hittills i år lagt märke till att svenska tjockisar tar sig lite för mycket friheter nuförtiden. De exponerar glatt gäddhäng, dallerlår, magar som rinner över och allt annat hemskt helt utan hänsyn till oss med fettfobi.

Fet kille med bar överkropp i glasskiosken? Ingen biki... erhm... jag menar. T-shirt ON!

Jag minns de sköna sommardagar förr i tiden när de med fina kroppar visade upp dem och de med fula kroppar försökte - givetvis fullt påklädda - gömma sig i skuggan. Det var härliga tider det.

Det var fan bättre förr.

AB -

Skriv en kommentar

Det är bara att konstatera att allt var bättre förr. Då fick en slank 47-åring ha bikini utan att någon förfasade sig. Nu är det tydligen inte tänkvärt.Hm. Det är så att jag tycker det ser fulare ut på en tjock 25-åring med bikini än på en äldre kvinna...

Om fetknopparna vill gå runt i bikini så låt dom göra det, det är ju upp till dig om du ska titta på dom eller inte. Bara för att de är feta så kanske de med vill klä av sig och bada och inte ligga fullt påklädd i sommarvärmen.

Pezster 
· Svar till Lina

Nej. Bikini i fetknoppar ska bort. Försök INTE kolla på ett enormt fetto som svallar runt.

Urk.

Tvi bubblan vilken bild! Åandrasidan är jag ganska ljummet intresserad av att se eller inte se feta människor lättklädda. Jag tar inte mer anstöt av att se en tjockis än av att se en alkis, en tiggare eller en rökare. Det är väl i viss mån upp till individen på vilka punkter man väljer att vara dum i huvudet/svalget.

Själv är jag lite av en gottegris och som så många andra nästan perverst fö... Visa hela »

LHF är en lag som inte finns ännu. LHF står för "Lagen om hantering av feta" och borde vara aktuell i svenska lagböcker. Genom denna lag kunde man helt enkelt tvinga tjockisar till olika saker, givetvis för deras (och andras) eget bästa. De har i vissa fall en begränsad egen förmåga att avgöra vad som är bäst för dem. Därför måste samhället kunna träda in och helt enkelt göra det å... Visa hela »

så jag som väger helt normalt, 58 kilo till 170 cm en som råkar vara päronformad.. får ja inte ha bikini på mig?

Hade jag varit religiös hade jag sagt: Amen!
Men nu får jag nöja mig med: Väl talat!

;)

Carro: Nej. För med de där siffrorna är du antagligen helt otränad och det fett du har är alldeles dallrigt, som gelé. Gelé som ingen vill äta.

nä, jag är inte helt otränad. jag har rätt så mycket muskler, men likväl är jag päronformad. tydligen har jag ingen rätt att visa min kropp då?

svårt att tänka mig att ja sitter och diskuterar med någon zlatan, hur ser kulmagen ut egentligen? är du gravid på riktigt?

Carro: Lilla hjärtat. Du ställer en fråga, jag svarar så ärligt jag kan. Då blir du arg för att det var fel svar.

Ring detta numret på måndag morgon:
08 669 55 52

Det finns fina badkläder till de mer stora och kraftiga personerna. Rätt storlek är därför att föredra, och inte den storleken personen på bilden har.

Kommentera