Tja... nu har jag haft en Xperia Neo i lite mer än en vecka. Det blev inte en Arc för den var så ful att jag fick ont i foten. Har jag då saknat iPhonen? På något plan alls? Faktiskt inte. Några massiva fördelar med Neo och Android:


  • Google Apps - på riktigt. Jupp. Alla dokument, alla kontakter, alla kalendrar (vi har måååånga), alla mail, analytics, ja... precis ALLT fungerar helt flawless. Nada strul.
  • Flash i webläsaren. I say no more.
  • Widgets - aaaah...
  • Ladda hem ett avsnitt av "Californication" i HD via en torrentapp, jacka upp mobilen med hdmi-kabeln till tv:n och titta på film. I HD. Med undertexter. Och det är precis så enkelt som jag skrev ovan.
  • Dropbox fungerar... på riktigt. Bara det... Jag som gratis har 100 GB lagring på Dropbox kan inte ens börja beskriva hur mäktigt det där blir.
  • Ingen mer iTunes. Öh... fast det slapp jag ju med jailbreak... men ändå. DET ÄR MINDRE MECK!
  • Ringsignaler? Vill jag ha ett filmklipp med en kvackande anka som dyker upp när det ringer så får jag ha det.
  • FTP-app. Har numera möjlighet att göra massor med uppdateringar etc via telefonen.
  • Fungerande bluetooth. Kan göra vad fan jag vill utan att Apple lägger sig i.
  • Notifications (mail, händelser... ja... ALLT)... herregud så jävla bra gjort det är. 
  • Android market kanske har mindre appar... men ska vi prata om RELEVANS så får Apples Appstore så mycket stryk att det är löjligt. 
  • Skriva saker? Ni vet... på det lilla virtuella tangentbordet. På en android går det FOOOOOOOOORT och det blir rätt.

Inte ett enda spel har jag installerat. Jag tror att jag var så jävla less på iPhonen att jag laddade hem diverse skitspel bara för att ha något att göra på sin telefon.

Dessutom... du kan verkligen fucka upp din androidtelefon! Jag älskar det faktum att det faktiskt är möjligt. Kan du inte leka runt med en androidtelefon utan att fucka upp den... köp en iPhone. Det är liksom idioternas telefon. Byfjånetelefonen där du tryggt kan pilla runt i en säker miljö där Apple fattar besluten åt dig.

Mitt jobb har för en gångs skull blivit enklare. Jag behöver inte ens packa upp min laptop om något måste göras. Jag skojjar inte... enda gången jag tog fram min laptop var för att lägga över lite musik som INTE låg i min dropbox för tillfället.

Jag är så nöjd att jag till och med var TREVLIG mot en TELEFONFÖRSÄLJARE idag. Det ni!


Skriv en kommentar

Välkommen efter! :)

Får rekommendera LauncherPRO, riktigt grym för ny hem-skärm, bättre flyt i GUI och möjlighet att skräddarsy mer av telefonens startsidor.

Pezster 
· Svar till HenrikB

Den ska jag kolla på senare. Jisses... jag har haft en iPhone... jag känner mig nästan smutsig :D

Skulle kunna säga något om Apple, livsstil, miljöpartiet, gula chinos etc nu men låter bli ;)

Pezster 
· Svar till HenrikB

Hahahhaha... subtil mobbing!

Jag längtar såååå tills i höst då jag kan slänga iphonen i väggen... förbannade skitapparat

För att skriva rekommenderar jag swiftkey, skitbra på att bygga upp ordlistor efter hur du formulerar dig. Launcherpro är också epic

Pezster 
· Svar till Vegetal

Launcherpro var otroligt bra!

Välkommen i familjen, så att säga. :)

Och när du väl orkar packa upp laptopen men sen inte har lust att släppa dess skärm med blicken eller ens lyfta fingrarna från tangentbordet för att kolla nåt på din androidlur så finns det en app för det med. :D
lifehacker.com/5801753/lazydroid-controls-your-android-phone-right-from-your-web-browser

Pezster 
· Svar till nef

Danke!!!

Ja, förklara detta för en person (min fru) som har en Iphone och tycker den är "sååå braaa". Lycka till. Israel och Palestina blir bästisar före det händer. Enda lösningen; köp en Android-lur, ladda upp den med bra appar och widgets och sen GÖM HENNES IPHONE och erbjud hennes den nya fina Android-luren istället.
mohaha
Apple är som en diktator. Skit.

Pezster 
· Svar till Andreas

Min flickvän har en iPhone. Men hon gillar den. Hon spelar ETT spel och ringer. Till och med iPhone klarar av det.

Kommentera