Det är synd om den här bebisen. Uppenbarligen har stackaren religiösa föräldrar som har smetat på henne deras hjärnspöken. Barn gör som vuxna och här ser ni ett praktexempel på varför jag tycker att religiösa människor inte bör rösta, få barn eller vistas ute bland normala människor.

Nästa klipp är ännu värre.

Vuxna människor med ett mentalt virus sprider åkomman till sin avkomma. Som en dålig zombiefilm där okunskap smittar. De vuxnar hejjar på de stackars barnen hela vägen in i ointelligensens mörka vrå. Fy fan. Så utomordentligt... SJUKT!


Skriv en kommentar

Fy fan! Det är fan inte rätt! Barnmisshandel! Det här tillåter de i USA men att lämna sitt barn i 5 minuter utanför en restaurang - då jävlar dras det igång en utredning. Det enda som är positivt här är att barnet inte förstår hur illa detta är.

Pezster 
· Svar till Candy

I USA flödar inte intelligensen precis. 40% av amerikanarna tror att bibeln är ordagrant sann.

Blir rent ut sagt äcklad.

När jag var liten umgicks jag ibland med en kille vars familj var djupt religiösa och medlemmar i nån slags New Age-kyrka. Han och hans ena bror var rätt sköna, för de insåg väl i ganska tidig ålder att deras mamma och pappa inte var som alla andra och kanske åkte den lilla bussen till skolan, eller nåt.
Nu i vuxen ålder har de ingen kontakt med varken föräldrar eller övr... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jebus

Schysst att kidsen inte var mottagliga för viruset.

Håller definitivt med dig i din slutkläm. LPT borde appliceras på alla religiösa.

Osmakliga klipp, stackars ungar...

Sjukt och skrämmande!

Kommentera