Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Backa Bowling & Restaurang

0,0
0 betyg
Redigera Backa Bowling & Restaurang

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Backa Bowling & Restaurang

0,0
0 betyg
Redigera Backa Bowling & Restaurang

Backa Bowling är en modern anläggning som erbjuder bowling, biljard, shuffleboard, arkadspel och restaurang i anslutning till Stigs Center. Här kan man umgås och aktivera sig tillsammans med vänner, familj och kollegor.

På Backa Bowling finns det gott om saker att göra för folk i alla åldrar. Anläggningen har tolv bowlingbanor för den som vill bowla, och de erbjuder även andra aktiviteter som passar alla. Här finns biljardbord, shuffleboard och arkadspel. I restaurangen serveras stenugnsbakade pizzor, hamburgare, sallader och andra rätter, och det går även att ta en öl eller ett glas vin till maten. Pizzorna går att få veganska och/eller med glutenfri botten.

Den som vill ha en helkväll i bowlinghallen kan ta med sig vänner, släkt eller kollegor för att bowla och äta. Här går det till exempel att ha teambuilding, och större sällskap får paketpris. På fredagar och lördagar kan man gå på discobowling med UV-ljus och ljuseffekter. Då dämpar man belysningen och höjer volymen. På helgerna har Backa Bowling även barnkalas för alla barn som fyller 6-13 år. I kalaset ingår bland annat bowling, pizza, glass och godis.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Backa Bowling & Restaurang!

Användarbilder på Backa Bowling & Restaurang Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.