Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Teamtastic

0,0
0 recensioner
Redigera Teamtastic
Teamtastic

Varför sitta hemma i soffan med spelkonsolerna när man kan hoppa in i spelet på riktigt? Det var frågan som fick gänget bakom Teamtastic att satsa på konceptet tv-spel i liveversion. Här blir deltagarna en del av ett rafflande videospel som sätter lagandan på prov.

På Teamtastic slängs man rakt in i en tv-spelsvärld där man får nio olika uppdrag som alla kräver kvicktänkthet och att man samarbetar som team. Hit kan man ta med sig polarna eller kollegorna på en AW, eller börja utekvällen med ett levande tv-spel som får adrenalinet att pumpa. Samtidigt får man kanske även lära känna helt nya sidor av varandra.

Stora grupper på upp till 56 personer kan boka en Teamtastic takeover och få hela stället för sig själva, inklusive personal. Det går även att skräddarsy eventet tillsammans med personalen för att få en helt unik upplevelse. Vill man bygga laganda och kombinera aktiviteten med en konferens så har Teamtastic även konferensrum i direkt anslutning till spellokalerna. Tillsammans med restauranger i närheten erbjuder de också mat till konferensen.

Ett annat alternativ är att arrangera möhippa eller svensexa på Teamtastic. Läget strax intill centralstationen gör det enkelt att fortsätta kvällen på en nattklubb i närheten.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Teamtastic!

Användarbilder på Teamtastic

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild