Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Star Bowling

4,5
2 betyg
Redigera Star Bowling
Star Bowling

Dags att hitta på något med hela gänget? Star Bowling andas amerikansk nöjeskultur och har det mesta i spelväg. Här kan man även få sig ett ordentligt skrovmål. På menyn hittas bland annat burgare och steaks, och givetvis riktigt maffiga desserter.

Att navigera runt inne på Star Bowling är lite som att bränna iväg på populära roadtrip-sträckan Route 66 i USA. De olika spelrummen liksom baren och inte minst den mekaniska tjuren för tankarna till undangömda platser längs de dammiga vägarna i landet i väst.

En hel våning tillägnas spel och nöjen. Utöver de många bowlingbanorna finns det även möjlighet att spela shuffleboard, biljard, slot car racing och virtuell golf. Den farttokige kan få sitt lystmäte i raceroom och den modige kan ta sig an en rodeo-dust med tjuren. Vill man kombinera de olika aktiviteterna går det att ta med gänget på antingen 3-kamp eller 5-kamp.

Maten är som hämtad från små food joints i USA. Rejäla burgare, köttbitar och sandwiches står förstås på menyn, men även för den som hellre vill äta vegetariskt eller fisk finns alternativ. För den som vill avsluta måltiden med stil finns Stars maffiga freakshakes, milkshakes som helt klart är over the top och amerikanska så att det förslår.

Användarbilder på Star Bowling Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 jan 2019

Bra service med okej käk. Rätt dyra priser för dricka i baren.

10 apr 2019

Bästa maten och bra personal alla borde äta här