Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Star Bowling

4,5
2 betyg
Redigera Star Bowling

Dags att hitta på något med hela gänget? Star Bowling andas amerikansk nöjeskultur och har en rad olika aktiviteter och spel att erbjuda. Här kan man även få sig ett ordentligt skrovmål. På menyn hittas bland annat burgare, sallader och sandwich.

Att navigera runt inne på Star Bowling är lite som att bränna iväg på populära roadtrip-sträckan Route 66 i USA. De olika spelrummen liksom baren och inte minst den mekaniska tjuren för tankarna till undangömda platser längs de dammiga vägarna i landet i väst.

Förutom bowling och shuffleboard finns en hel våning med aktiviteter där man kan utmana gänget i en 3-kamp eller 5-kamp. Här ingår bland annat VR, skytte, basket, galopp med mera. Den farttokige kan få sitt lystmäte i raceroom och den modige kan ta sig an en rodeo-dust med tjuren.

I Star Bowlings restaurang finns 300 sittplatser och här serveras amerikanska smaker. Bland annat kan man beställa 2- och 3-rätterssupé, burgare, sallad eller sandwich. Som tilltugg när man bowlar eller spelar shuffleboard finns även en snacksmeny som består av smårätter.

Användarbilder på Star Bowling Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 jan 2019

Bra service med okej käk. Rätt dyra priser för dricka i baren.

10 apr 2019

Bästa maten och bra personal alla borde äta här