Bamba + Rådanäs Bryggeri = Sant

Julen är bara några klena veckor bort, och överallt i Göteborg laddar man om inför de kommande helgerna. Under den första advents-helgen bjuder gänget på BAMBA in till en trivsam kombo av genuina husmans-influerade rätter och öl från Rådanäs Bryggeri.

Första söndagen i advent, närmare bestämt nu på söndag 27 november, är det hög tid att bege sig till den trivsamma Masthuggs-krogen Bamba. under trevliga former får du testa gött käk och bra öl, i allra bästa kombination.

- Vi har tillsammans med Rådanäs Bryggeri tagit fram en fyrarätters meny med grymma smaker, som funkar extremt väl ihop med just deras öl, berättar Emiliano Alvarado, kökschef på restaurangen.

Det kommer att snackas en hel del om olika ölsorter, och till det avnjuts ställets omsorgsfullt lagade meny. Stället är känt för att värna den svenska mat-traditionen, och har en förkärlek både till husman och fisk. Med krogens närhet till Göteborgs Fiskhamn är kopplingen given. Kanske är det just firre som dyker upp på kvällens matsedel.

Läs mer på Facebook