Butiken på NK blir CAIA Cosmetics första permanenta. Foto: Pressbild Butiken på NK blir CAIA Cosmetics första permanenta. Foto: Pressbild

CAIA Cosmetics öppnar butik i Göteborg

I höstas gjorde CAIA Cosmetics, som grundats av bland andra Bianca Ingrosso, succé med sin pop up-butik på NK i Stockholm. Nu står det klart att den populära smink- och skönhetsaktören öppnar sin första permanenta butik – på NK Göteborg.

Bortsett från den tillfälliga pop up-butiken har CAIA:s produkter sedan lanseringen 2018 endast varit tillgängliga online via märkets egen hemsida – något som det blir ändring på den 1 juni, då CAIA öppnar sin allra första permanenta butik på entréplan i NK. Med etableringen vill skönhetsjätten ta nästa steg i resan att erbjuda sina kunder en unik och personlig shoppingupplevelse.

– Att öppna vår första permanenta butik på NK i Göteborg är ännu en dröm som går i uppfyllelse för oss på CAIA och vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vår magiska värld. Det här är bara början på vår resa in i den fysiska detaljhandeln, och vi är otroligt tacksamma för möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med vårt fantastiska community, säger Bianca Ingrosso, medgrundare av CAIA Cosmetics, i ett pressmeddelande. 

Information
Visa på karta