Food trucks, krögare och bryggerier samlade under ett och samma tak

Lördagen 1 april gick startskottet för initiativet Lindholmen Street Food Market. Under kommande lördagar hela våren och sommaren ges du möjlighet att tillsammans med vänner och familj testa mat och dryck från lokala krögare och bryggerier, samlat under ett och samma tak. Bakom satsningen hittas Kooperativet, Lindholmen.

Det hela startade som en idé under en resa till Köpenhamn, där gänget bakom Kooperativet Lindholmen tog saken i egna händer för att ge Göteborg något de själva känt saknas sedan länge. En av initiativtagarna bakom Lindholmen Street Food Market är AnnaKarin Wollhag, Kooperativet.

- Fler än vi här på Kooperativet känner säkert att de saknar ett schysst socialt alternativ, som funkar för hela familjen. Ett ställe där man kan hänga, käka god mat och ta ett glas utan att behöva välja bort myskvällen hemma med ungarna. Här på Lindholmen Street Food Market kan ungarna vara med, och alla får möjlighet att ta del av Göteborgs krogutbud på ett enkelt och tillgängligt sätt, säger AnnaKarin Wollhag.

För rastlösa kids finns bland annat pingisbord, film och annat pyssel att sysselsätta sig med. Varje lördag fram till 30 september har du möjlighet att äta och dricka gott från en mängd krögare, bryggerier, food trucks och kaféer från Göteborg.

  • 1 apr 2017 - 30 sep 2017 Period
  • Visa alla

Visa på karta