Peder Fredricson under Longines FEI Jumping World Cup Final 2019. Foto: Johan Lilja/Pressbild Peder Fredricson under Longines FEI Jumping World Cup Final 2019. Foto: Johan Lilja/Pressbild

Gothenburg Horse Show 2021

Med start den 31 mars 2021 arrangeras den 45:e upplagan av Gothenburg Horse Show och världscupfinalerna i hoppning och dressyr i Scandinavium. Biljettsläppet är planerat till december 2020.

– Mycket är osäkert just nu men ambitionen är helt klar, säger Erika Olsson på Got Event, projektledare för GHS. Vi planerar för att genomföra Gothenburg Horse Show 2021 och arbetar nu intensivt med att göra det säkert och i enlighet med myndigheternas rekommendationer för deltagare, funktionärer och övriga intressenter i den nya, föränderliga omvärlden vi lever i.

Gothenburg Horse Show arrangerar världscupsfinalerna i hoppning och dressyr 2021 på uppdrag av FEI, det internationella ridsportförbundet. FEI tvingades ställa in 2020 års världscupfinaler som skulle gått av stapeln i Las Vegas, och är nu mycket angelägna om att genomföra 2021 års upplaga.

– Vi är i ständig kontakt med FEI och följer noggrant utvecklingen av kvalserien som planeras starta i Vilhelmsborg 14 oktober och i Lyon 28 oktober för dressyr respektive hoppning, säger Tomas Torgersen, tävlingsledare för Gothenburg Horse Show. Vi har även kontinuerlig dialog med våra arrangörskollegor i Europa och tar del av värdefulla erfarenheter från deras evenemang.

Information
Visa på karta