Grillat hettar upp Eriksbergshallen den 3-4 maj. Foto: Pressbild Grillat hettar upp Eriksbergshallen den 3-4 maj. Foto: Pressbild

Grillmässa höjer temperaturen i Göteborg

Stans grillentusiaster får något helt nytt att se fram emot när första upplagan av Grillat äger rum i Göteborg. Lagom till grillpremiären intar mässan Eriksbergshallen för två heldagar med inspiration, kunskap och grillfeber.

Den 3-4 maj bjuder Grillat in såväl grillproffs som noviser till en upplevelse med fokus på glödhet tillagning. Bland annat kommer besökarna kunna inspireras av riktiga grillmästare, smaka grillkompatibel mat och dryck, prova olika sorters grillar samt upptäcka de senaste grilltillbehören.

– När vi fick höra om mässan var det en självklarhet att vi skulle stå bakom satsningen och tillsammans göra detta till något alldeles extra! Det skall bli roligt att får vara med och skapa en mötesplats för branschen där fokus samtidigt ligger på att inspirera besökarna för att lyfta sina grillkunskaper till nästa nivå, säger Mattias Lenbäck, Key Account Manager på Weber-Stephen Nordic som är med och arrangerar evenemanget, i ett pressmeddelande.

Grillat pågår klockan 13-22 båda dagarna, och mässan har en åldersgräns på 18 år. 

Information
  • Datum
    3 maj och 4 maj
  • 3 maj (fredag) Nästa tillfälle