Hästpojken spelar på HAK

Fem år har ramlat i väg i tystnad för Hästpojken, som nu åter är aktuell med en efterlängtad turné. På Restaurang HAK gästar bandet hotellets musikscen live@hak första fredagen i februari.

Våren 2018 drog bandet Hästpojken ut på turné och bjöd på både gammalt och nytt material. Däribland musik från det hyllade albumet 'En magisk tanke' från 2013, med vilket bandet tog en annan väg än den som Hästpojkens fans är vana vid att höra från ett av landets främsta liveakter. Här skildras vardagen medan bandet annars drar åt mer surrealistiska texter.

Bandets senaste album 'Hästpojken är död' kom ut den 20 april 2018 och släpptes via det nystartade skivbolaget Tamiami Records i Göteborg.

– Vi fortsätter med det vi alltid gjort. Samma melodi men andra tider. Ibland andas man för att man kan, ibland för att man vill. Ibland är Hästpojken död, men för det mesta är han allt, säger Martin Elisson.

Hästpojken är bara en av alla spännade spelningar som under våren 2019 kommer att dyka upp på Restaurang HAK. Spelningarna på live@hak är gratis och kombineras förslagsvis med en AW i hotellbaren.

Läs mer här.